Πως Να

Πως να αναβαθμίσετε πιο γρήγορα το PC σας σε Windows 11

Πως να αναβαθμίσετε πιο γρήγορα το PC σας σε Windows 11
Windows 11: Δείτε παρακάτω στο άρθρο που ακολουθεί πως μπορείτε και εσείς να λάβετε πιο γρήγορα την αναβάθμιση για τα νέα Windows 11.

H Microsoft ξεκίνησε τη διάθεση της έκδοσης Release Preview των Windows 11, λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία στις 5 Οκτωβρίου.

Υπάρχει, λοιπόν, τρόπος να πάρετε τα Windows 11 από τώρα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου.

Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να τεστάρετε εάν ο υπολογιστής σας μπορεί να υποστηρίξει το νέο λειτουργικό σύστημα, με το PC Health App, που εξετάζει το σύστημά σας και σας ενημερώνει για το εάν μπορείτε να πάρετε τα Windows 11. Το επόμενο στάδιο είναι να γίνετε Windows Insider, είτε μέσω του επίσημου site της Microsoft, είτε μέσα από τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας, έπειτα μέσα από το μενού Αναβάθμιση και Ασφάλεια (Update and Security) και μετά με την εγγραφή στο Windows Insider Program. Windows 11

Εάν έχετε πολλούς λογαριασμούς στο PC σας, καθορίζετε ποιος από όλους θα μπει στο πρόγραμμα Windows Insider. Από τα Insider settings επιλέγετε την έκδοση Release Preview και μετά κάνετε επανεκκίνηση. Από το μενού των ρυθμίσεων και το Update And Security, βλέπετε πλέον ότι είναι διαθέσιμο το Update σε Windows 11. Ακολουθείτε τα βήματα της διαδικασίας και μετά από λίγη ώρα είστε έτοιμος να χρησιμοποιήσετε τα Windows 11.

Windows 11: Δείτε το εντυπωσιακό διαφημιστικό σποτ για το νέο λειτουργικό της Microsoft

Μόλις ένα μήνα πριν από την κυκλοφορία των νέων Windows, η Microsoft ξεκίνησε μια πιο εντατική προσπάθεια προώθησης του λειτουργικού της συστήματος στο ευρύ κοινό.

Windows 11

Στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας, το φως της δημοσιότητας είδε το πρώτο επίσημο διαφημιστικό σποτ της εταιρείας.

Αυτό έχει τίτλο «Windows 11 brings you closer to what you love» και εστιάζει σε διάφορες πτυχές της καθημερινής εμπειρίας που φιλοδοξεί να βελτιώσει η νέα έκδοση των Windows. Συγκεκριμένα, η διαφήμιση ξεκινά με ένα κυριολεκτικό ταξίδι στο Microsoft Store, το οποίο κλιμακώνεται με εκρήξεις από τον Master Chief των Halo παιχνιδιών. Παράλληλα, παρουσιάζει τη νέα σελίδα των widgets, την ενσωμάτωση του Microsoft Teams και κλείνει με μια ματιά στο multitasking.

Μπορείτε να δείτε το πρώτο διαφημιστικό του λειτουργικού συστήματος μέσα από τον player που ακολουθεί:

Τα νέα Windows θα κυκλοφορήσουν στις 5 Οκτωβρίου του 2021. Το λειτουργικό σύστημα θα διατεθεί εντελώς δωρεάν για τους συμβατούς υπολογιστές με Windows 10, ενώ μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία μπορούμε να περιμένουμε και νέα καταναλωτικά προϊόντα με προ-εγκατεστημένα τα Windows 11.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments