Τεχνολογία

Windows Timeline: Έρχονται ριζικές αλλαγές

Windows Timeline: Έρχονται ριζικές αλλαγές
Windows Timeline: Ετοιμάζονται ριζικές αλλαγές στην νέα έκδοση με πρόσθεση βασικών χαρακτηριστικών και αφαίρεση κάποιων παλιότερων.

To Windows Timeline ετοιμάζεται να αλλάξει ριζικά, ενώ πρόκειται να προστεθούν διάφορα άλλα βασικά χαρακτηριστικά.Τα Windows 10, για τα οποία είχε ανακοινωθεί εδώ και εβδομάδες πως έρχεται μεγάλη οπτική αλλαγή, είναι το νεότερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, μετά τα Windows 8.1, για υπολογιστές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Windows 10 Timeline αλλάζει και χάνει μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του. Το Activity History του Windows 10 Timeline που επιτρέπει τον συγχρονισμό μεταξύ εφαρμογών αναμένεται να μας αποχαιρετήσει. Windows Timeline

Αλλαγές στο Windows Timeline

Το Windows 10 Timeline είχε τη δυνατότητα να κρατά ένα αρχείο των ενεργειών που έκανε κάποιος στον υπολογιστή του και να επιστρέψει προς τα πίσω στον χρόνο για να δει ένα αρχείο. Με τη λειτουργία του Activity History του Windows 10 Timeline ήταν εφικτό να συγχρονίζει κανείς τη δραστηριότητά του με άλλες συσκευές ή άλλους Windows 10 υπολογιστές, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να συνεχίζει τη δουλειά του από εκεί που την άφησε.

Με τα όσα έχουν φανεί από το Windows 10 Insider Preview build 21359, το στοιχείο του Activity History και του συγχρονισμού αναμένεται να εξαφανιστεί, κάτι που θα καταστήσει το Windows 10 Timeline πρακτικά άχρηστο. Ήδη ο Microsoft Launcher στο Android έχει χάσει το στοιχείο του activity history, επομένως δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι γίνεται κάτι παρόμοιο και στα Windows 10.

Η έκδοση των Windows 10

Ξεκίνησαν να κυκλοφορούν επισήμως στις 29 Ιουλίου του 2015. Η πρώτη παρουσίαση των Windows 10 έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου 2014, ενώ η δοκιμαστική έκδοση κυκλοφόρησε μία μέρα αργότερα, στις 1 Οκτωβρίου 2014. Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους που ήταν διαθέσιμα τα Windows 10, προσφέρονταν χωρίς χρέωση για τους χρήστες των Windows 7 και Windows 8.1.

Ο στόχος της Microsoft για τα Windows 10 είναι να δημιουργήσει ένα λειτουργικό σύστημα για PC, laptops, tablets, smartphones και Xbox One, καθώς και νέες κατηγορίες προϊόντων, όπως το Surface Hub και Microsoft HoloLens. Για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών με πληκτρολόγιο και ποντίκι, η Microsoft έχει επαναφέρει στα Windows 10 το μενού Έναρξη στην επιφάνεια εργασίας με νέα εμφάνιση και δυνατότητες και ένα σύστημα εικονικών επιφανειών εργασίας (Task View), επιτρέποντας στους χρήστες να τρέξουν τις εφαρμογές του Windows Store μέσα από την επιφάνεια εργασίας των Windows.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments