Lifestyle

Σάσα Μπάστα: Αποκάλυψε το υψηλότερο ποσό για γυμνή φωτογράφηση

Σάσα Μπάστα: Αποκάλυψε το υψηλότερο ποσό για γυμνή φωτογράφηση
Σάσα Μπάστα: «Αν πήγαινα σε παιχνίδι επιβίωσης δεν θα άντεχα ούτε μήνα γιατί είμαι 48 κιλά» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Η Σάσα Μπάστα μίλησε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» για τα περισσότερα χρήματα για εξώφυλλο αλλά ξέσπασε κι εναντίον του The Bachelor.

Έζησα τη χρυσή εποχή των περιοδικών», είπε η Σάσα με τη δημοσιογράφο να τη ρωτά: «Για μία σέξι φωτογράφιση πόσα χρήματα μπορούσες να πάρεις; 5.000 ευρώ»;

«Έ όχι! Λίγο περισσότερα», απάντησε η Σάσα καθιστώντας ότι τα χρηματικά ποσά που κέρδισε από τις hot φωτογραφίσεις της ήταν διόλου ευκαταφρόνητα.

Τέλος, αποκάλυψε ότι δεν έχει βγάλει την τελευταία τάξη του Λυκείου καθώς εργαζόταν στην τηλεόραση. Αυτό πάντως δεν την εμπόδισε να βγάλει χρήματα!

«Έχω πάρει 22.000 ευρώ για ένα γυμνό εξώφυλλο. Η μαμά μου είναι κέρβερος και δεν με άφηνε να χαλάω τα χρήματά μου σε τσάντες, παπούτσια και ρούχα κι έτσι έκανα καλό κομπόδεμα» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Παραδέχτηκε, μάλιστα, ότι θα ήθελε να πάει στο «Nomads» αλλά τα κιλά της δεν τις το επιτρέπουν, καθώς ζυγίζει μόλις 48! Αστειεύτηκε δε πως αν τρώει τόσο λίγο θα μείνει 42 κιλά…

Για το αν ο άντρας της ζηλεύει υπογράμμισε πως: «Ο σύζυγός μου δεν με ζηλεύει, ίσα ίσα του αρέσει που με κοιτάνε και με θαυμάζουν. Αν πήγαινα σε παιχνίδι επιβίωσης δεν θα άντεχα ούτε μήνα γιατί είμαι 48 κιλά», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα».

Η Σάσα Μπάστα σχολίασε το Bachelor: «Το Bachelor είναι ότι χειρότερο υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση γιατί προσβάλλει το γυναικείο φύλο. Ο Αλέξης Παππάς είναι πιο μοντελέ από τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Απευθύνομαι σε ένα συγκεκριμένο κοινό και δεν είπα ποτέ ότι είμαι φωνάρα. Κατατάσσω τον εαυτό μου στις διασκεδάστριες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments