Θέσεις Εργασίας

ΟΑΕΔ Μόνιμοι: Προθεσμία μέχρι 5 Οκτωβρίου για 2.090 θέσεις

ΟΑΕΔ Μόνιμοι: Προθεσμία μέχρι 5 Οκτωβρίου για 2.090 θέσεις
ΟΑΕΔ Μόνιμοι: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις στις 14 αρμόδιες Πρωτοβάθμιες Επιτροπές του ΟΑΕΔ για τις 14 προκηρύξεις μονίμων που αφορούν σε προστατευόμενα πρόσωπα του Ν. 2643/1998.
ΟΑΕΔ Μόνιμοι: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις στις 14 αρμόδιες Πρωτοβάθμιες Επιτροπές του ΟΑΕΔ για τις 14 προκηρύξεις μονίμων που αφορούν σε προστατευόμενα πρόσωπα του Ν. 2643/1998.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις στις 14 αρμόδιες Πρωτοβάθμιες Επιτροπές του ΟΑΕΔ για τις 14 προκηρύξεις μονίμων που αφορούν σε προστατευόμενα πρόσωπα του Ν. 2643/1998.

Οι 2.090 θέσεις αφορούν ανέργους/ες ειδικών κατηγοριών που υπάγονται στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου (άτομα με αναπηρία και συγγενείς τους, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι κλπ.).

Η κατανομή των θέσεων

Οι θέσεις εργασίας κατανέμονται ανά κατηγορία προστασίας ως εξής:

  • ΑμεΑ: 500 θέσεις
  • Συγγενείς ΑμεΑ: 200 θέσεις
  • Πολύτεκνοι: 390 θέσεις
  • Τρίτεκνοι: 530 θέσεις
  • Τέκνα Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης: 250 θέσεις
  • Τέκνα Αναπήρων Πολέμου: 220 θέσεις
ΟΑΕΔ

Μέχρι πότε οι αιτήσεις

Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου 2021.Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι καθώς και οι διαδικασίες για την υποβολή της αίτησης διορισμού στις προσφερόμενες θέσεις εργασίας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα περιγράφονται αναλυτικά στις 14 προκηρύξεις που δημοσιεύθηκαν σήμερα από τις κατά τόπο αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.

Ποια υποβάλλονται οι αιτήσεις

Η υποβολή των αιτήσεων από τους/τις υποψηφίους/ιες θα γίνει αποκλειστικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα 2643. services . gov . gr ( στην οποία οδηγείται ο χρήστης και μέσω της διεύθυνσης 2643.yeka.gr ). Τα δικαιολογητικά αυτά θα πρέπει να κατατεθούν (κατόπιν ραντεβού) ή να αποσταλούν ταχυδρομικά στις κατά τόπους αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, όπως περιγράφεται αναλυτικά στις σχετικές προκηρύξεις.

Όσον αφορά στα απαιτούμενα τυπικά προσόντα, οι υποψήφιοι παραπέμπονται μέσω των προκηρύξεων του ν. 2643/1998 στην αντίστοιχη προς κάθε θέση προκήρυξη του ΑΣΕΠ που ήδη έχει εκδοθεί. Για την εξυπηρέτηση των προστατευομένων, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www . oaed . gr ) βρίσκονται αναρτημένα το έντυπο της αίτησης, το σχετικό ΦΕΚ καθώς και οι προκηρύξεις των 14 αρμόδιων Επιτροπών και οι διευθύνσεις τους.

Ολόκληρη η προκήρυξη ΕΔΩ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments