Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: Γνωστός Έλληνας βουλευτής με υποδέχθηκε για συνέντευξη με το μπουρνούζι

Ελεονώρα Μελέτη: Γνωστός Έλληνας βουλευτής με υποδέχθηκε για συνέντευξη με το μπουρνούζι
Ελεονώρα Μελέτη: Μία σημαντική αποκάλυψη έκανε σήμερα η παρουσιάστρια σχετικά με μία ιστορία από το παρελθόν της με Έλληνα βουλευτή.

Η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε μία αποκάλυψη κατά την διάρκεια της εκπομπής της στο MEGA. Η γνωστή παρουσιάστρια διηγήθηκε ένα περιστατικό, το οποίο συνέβη, όπως είπε, στο ξεκίνημα της καριέρας της ως δημοσιογράφος όταν πήγε στο πολιτικό γραφείο ενός βουλευτή για να του πάρει συνέντευξη και εκείνος της άνοιξε την πόρτα φορώντας μόνο το μπουρνούζι του.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας πως ο βουλευτής, της προσέφερε και ένα ποτήρι ουίσκι προτείνοντάς της να χαλαρώσει. Η παρουσιάστρια επικαλέστηκε κάποιο πρόβλημα με το συνεργείο της για να φύγει κι έτσι η συνέντευξη με τον βουλευτή δεν έγινε ποτέ. Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια πως πληροφορήθηκε πως ο συγκεκριμένος βουλευτής έκανε το ίδιο και σε άλλες δημοσιογράφους.

Λίγα λόγια για την ίδια

Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα Μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Ξεκίνησε τη καριέρα της, το 2001, ως συντάκτρια στις Διεθνείς Ειδήσεις του ALTER, ενώ το 2003 ανέλαβε τη παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του σταθμού για μια σεζόν.Ξεκίνησε τη καριέρα της στο χώρο της τηλεόρασης το 2001, όταν ξεκίνησε να εργάζεται ως συντάκτρια Διεθνών Ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Τα επόμενα χρόνια συνέχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορες ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού, ενώ από το 2003 ανέλαβε τη παρουσίαση δελτίων ειδήσεων του σταθμού.

Από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι τα μέσα του 2016, παρουσίαζε τη βραδινή ενημερωτική εκπομπή “Hashtag” ενώ το 2015 (Απρίλιος – Νοέμβριος) ήταν και παρουσιάστρια στα κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Στις αρχές του 2017, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και από τον Απρίλιο του ίδιου έτους ανέλαβε τη παρουσίαση της εκπομπής “Survivor Πανόραμα”, η οποία σχετίζονταν εξ ολοκλήρου με το ριάλιτι “Survivor”.

Τον Ιούλιο του 2021 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel. Εκεί τη σεζόν 2021-2022 επρόκειτο να παρουσιάσει την infotainment εκπομπή MEGA Καλημέρα στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments