Lifestyle

Κατερίνα Λιόλιου: 5+1 φωτογραφίες που μας απογείωσαν

Κατερίνα Λιόλιου: 5+1 φωτογραφίες που μας απογείωσαν
Κατερίνα Λιόλιου: Η μελαχρινή καλλονή είναι από τις πιο σeξι τραγουδίστριες στις ελληνικές πίστες.

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι μια από τις πιο σeξι τραγουδίστριες στις ελληνικές πίστες και φροντίζει να δείχνει τα κάλλη της με κάθε ευκαιρία.

Την Κατερίνα Λιόλιου φέτος θα τη βλέπουμε κάθε Σάββατο μέσα από τη συχνότητα του Alpha και το “Just the 2 of us”, όπου θα τραγουδάει μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το μεσημέρι της Κυριακής η Κατερίνα Λιόλιου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για το J2US, αλλά και για τα επαγγελματικά της.

Την ώρα της συζήτησης με τη Ναταλία Γερμανού, η νεαρή τραγουδίστρια αιφνιδίασε τους πάντες, καθώς ζήτησε από την παρουσιάστρια να της γράψει ένα τραγούδι. Η Ναταλία Γερμανού τότε γέλασε και της απάντησε πως θα το κάνει με πολλή χαρά.

Η μελαχρινή καλλονή εμφανίζεται φέτος, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο Romeo της παραλιακής στο πλευρό του Θοδωρή Φέρρη, μαζί με την Ανδρομάχη, τον Γιάννη Γρόση και τη Ματίνα Ζάρα.

Η Κατερίνα Λιόλου, μία από τις πιο εντυπωσιακές και ξεχωριστές παρουσίες στα μουσικά δρώμενα, μαγεύει τα βράδια με την σκηνική της παρουσία και τα hits της όπως «Story», «Τα Συνηθισμένα» και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες γιατί κανένας άνδρας δεν μπορεί να αντισταθεί στην πανέμορφη Θεσσαλονικιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments