Αθλητισμός

Νικόλας Αντωνόπουλος: «Χρυσός» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων της Άρτας

Νικόλας Αντωνόπουλος: «Χρυσός» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων της Άρτας
Νικόλας Αντωνόπουλος: Κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των 75 κιλών.

Το ευγενικό παιδί της πυγμαχίας, ο Νικόλας Αντωνόπουλος, μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Πυγμαχίας Αμαρουσίου και με προπονητή τον Κύριο Ανδρεάδη Νικόλαο κάτοχο 3 αστεριών AIBA κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των 75 κιλών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων και Under22 που διεξήχθη στην Άρτα στις 23-26 Σεπτεμβρίου 2021. Μία διάκριση που δικαιώνει τη μακρόχρονη και επίπονη προετοιμασία του αθλητή και του δίνει το εισιτήριο για τη συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων που θα λάβει χώρα τον προσεχή Οκτώβρη στο Μαυροβούνιο.

Για τον Νικόλα αυτή η επιτυχία έχει ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί συνδυάζεται και με την επιτυχή συμμετοχή του στις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που του εξασφάλισε μία θέση στο τμήμα Οικονομικών σπουδών του πανεπιστημίου Αθηνών. Η διπλή επιτυχία του Νικόλα αποδεικνύει ότι η σωστή προετοιμασία, η προσήλωση στο στόχο και η σκληρή δουλειά φέρνουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Νικόλας Αντωνόπουλος

Εκτός από τον Αντωνόπουλο Νικόλαο, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Άρτας διακρίθηκαν επίσης ο Ιάσονας Σωτηρόπούλοςχρυσός στην κατηγορία under22 75kg γιαι τρίτη χρόνια και ο Μάρκος Μοδές χάλκινος στην κατηγορία των 67 κιλών.

Και οι τρεις αθλητές προπονούνται υπό την καθοδήγηση του κ. Νίκου Ανδρεάδη, ο οποίος, με τις εύστοχες επιλογές και τις κατάλληλες προπονητικές μεθόδους που εφαρμόζει, τους έχει βοηθήσει να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Ευχή όλων μας να συνεχίσουν την καλή πορεία και να στέφεται με επιτυχία κάθε μελλοντική προσπάθειά τους.

Νικόλας Αντωνόπουλος: Ξεκίνησε από πολύ μικρός την πυγμαχία

Ο Νικόλας είναι απόφοιτος λυκείου και έχει πάντα στον πλευρό του τον προπονητή του Νίκο Ανδρεάδη, κάτοχο 3*ΑΙΒΑ. Νικόλας Αντωνόπουλος

Ο Νικόλας Αντωνόπουλος είναι ένας νέος δυνατός, με πολύ ταλέντο και όλα αυτά τα χρόνια εργάζεται αθόρυβα και σκληρά, υπό τη μεθοδική καθοδήγηση του προπονητή του, για να επιτύχει τους στόχους του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ενασχόληση με την πυγμαχία καλλιεργεί την πειθαρχία, τον σεβασμό και την οξύτητα του πνεύματος. Αντίπαλός του είναι ο εαυτός του. Στόχος του, να απολαμβάνει τον αγώνα και κάθε φορά να γίνεται καλύτερος από την προηγούμενη. Όνειρό του, να πετύχει διακρίσεις που θα δώσουν χαρά στον ίδιο και την οικογένειά του, καθώς και στους ανθρώπους που τον αγαπούν και τον στηρίζουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments