Αθλητισμός

Νικόλας Αντωνόπουλος: Συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων

Νικόλας Αντωνόπουλος: Συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων
Νικόλας Αντωνόπουλος: Ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου ταξιδεύει στο Κιέλτσε της Πολωνίας για να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων.

Ο Νικόλας Αντωνόπουλος, μαθητής της Γ’ Λυκείου συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων που θα φιλοξενηθεί στο Κιέλτσε της Πολωνίας. Μπορεί τα περισσότερα παιδιά να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και να παρακολουθούν τους αγώνες της Super League ή το Champions League, όμως υπάρχουν και αυτά που προτιμούν τα μαχητικά σπορ.

Ο μαθητής της Γ’ Λυκείου είναι ένας από τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων που θα διεξαχθεί στην πολωνική πόλη από τις 10 έως 24 Απριλίου 2021.

Νικόλας Αντωνόπουλος: Συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων

Νικόλας Αντωνόπουλος: Συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων

Νικόλας Αντωνόπουλος: Ξεκίνησε από πολύ μικρός την πυγμαχία

Ο Νικόλας είναι μαθητής της Γ΄ Λυκείου. Με την πυγμαχία ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία έχοντας πάντα στο πλευρό του τον προπονητή του, Νίκο Ανδρεάδη, κάτοχο 2*ΑΙΒΑ και, κατά ευτυχή συγκυρία, Ομοσπονδιακό προπονητή της ελληνικής αποστολής στην Πολωνία.

Ο Νικόλας Αντωνόπουλος είναι ένας νέος δυνατός, με πολύ ταλέντο και όλα αυτά τα χρόνια εργάζεται αθόρυβα και σκληρά, υπό τη μεθοδική καθοδήγηση του προπονητή του, για να επιτύχει τους στόχους του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ενασχόληση με την πυγμαχία καλλιεργεί την πειθαρχία, τον σεβασμό και την οξύτητα του πνεύματος. Αντίπαλός του είναι ο εαυτός του. Στόχος του, να απολαμβάνει τον αγώνα και κάθε φορά να γίνεται καλύτερος από την προηγούμενη. Όνειρό του, να πετύχει διακρίσεις που θα δώσουν χαρά στον ίδιο και την οικογένειά του, καθώς και στους ανθρώπους που τον αγαπούν και τον στηρίζουν.

Το πιο σπουδαίο μετάλλιο, αυτό του ακέραιου χαρακτήρα και της ισορροπημένης προσωπικότητας, το έχει ήδη κατακτήσει. Δεν μένει, παρά να κατακτήσει και τα αθλητικά μετάλλια. Τους ευχόμαστε όλοι από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Νικόλας Αντωνόπουλος: Συμμετέχει στην κατηγορία των 75 κιλών

Νικόλας Αντωνόπουλος: Συμμετέχει στην κατηγορία των 75 κιλών

Η Ομοσπονδία Πυγμαχίας έχει κάνει ανάρτηση και στο Facebook για τη διοργάνωση. Σε αυτή αναφέρει: «Η Ελλάδα «παρών» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Νεανίδων.

Στο Κιέλτσε της Πολωνίας στις 10 Απριλίου ξεκινάει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων και Νεανίδων όπου θα διαρκέσει 14 ημέρες. Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί στη «μαμούθ» διοργάνωση των 490 πυγμάχων με δύο αθλητές και μία αθλήτρια.

Στην κατηγορία των 54 κιλών στις νεάνιδες θα συμμετάσχει η επί σειρά ετών πρωταθλήτρια στην κατηγορία της, Πατρινή Γιαννακοπούλου Αντωνία Φιλίππα.

Όσον αφορά το αντρικό φύλλο, ο Δημήτρης Μεϊμέτης θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 69 κιλών, ενώ ο Νίκος Αντωνόπουλος σε αυτή των 75. Οι προπονητές που θα συνοδεύσουν την αποστολή είναι ο κάτοχος (2*) αστεριών AIBA Ανδρεάδης Νίκος και ο Μιχαλόπουλος Λάμπρος κάτοχος ενός αστεριού ΑΙΒΑ (1*) .

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ΑΙΒΑ στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνει για την αντιμετώπισή διασποράς του covid-19 έχει θεσπίσει αυστηρούς κανόνες συμπεριφοράς στην εν λόγω διοργάνωση, ενώ οι αθλητές και οι Προπονητές στα πλαίσια της προετοιμασίας τους εντός Ελλάδος ακολουθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α., δίνοντας εβδομαδιαία αναφορά της κατάστασης της υγείας τους.

Ευχόμαστε σε όλη την αποστολή, τους προπονητές, αθλητές και την αθλήτρια μας καλή επιτυχία και με τη σκέψη μας για ένα Παγκόσμιο μετάλλιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments