Ελλάδα

Ελευσίνα: Έπεσε από τον 3ο όροφο οικοδομής και σκοτώθηκε

Ελευσίνα: Έπεσε από τον 3ο όροφο οικοδομής και σκοτώθηκε
Ελευσίνα: Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες στην οικοδομή όταν συνέβη το μοιραίο.

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου στην Ελευσίνα καθώς άνδρας έπεσε από τον 3ο όροφο οικοδομής και σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες.

Ελευσίνα: Πετρούπολη: Άνδρας έπεσε στο κενό από πολυκατοικία και σκοτώθηκε

Εν τω μεταξύ στις 22/09, ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Πετρούπολη, όπου ένας άνδρας έπεσε από πολυκατοικία με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.

Πετρούπολη: Ακαριαίος θάνατος για έναν άνδρα ηλικίας 54 ετών

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο άνδρας, Αλβανικής υπηκοότητας ηλικίας 54 ετών, βούτηξε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ελευσίνα

Περαστικοί που είδαν το περιστατικό ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ όμως όταν έφτασε στο σημείο ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Ακόμη δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια της τραγωδίας και αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για ατύχημα με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Ρόδος: Πυροβόλησαν και σκότωσαν γυναίκα στη μέση του δρόμου

Επίσης στις 22/09, άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα στη μέση του δρόμου, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας rodiaki.gr.

Το θύμα πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που βρέθηκαν στο σημείο συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέσθηκε το φονικό. Ελευσίνα

Κάτοικοι της περιοχής επισήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας. Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός ή δύο ατόμων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments