Πολιτική

Στο Καστελόριζο το υποβρύχιο «Παπανικολής»: Αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι

Στο Καστελόριζο το υποβρύχιο «Παπανικολής»: Αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι
Στο Καστελόριζο το υποβρύχιο «Παπανικολής»: Σε μία εντυπωσιακή κίνηση με υψηλό συμβολισμό, το υπερσύγχρονο υποβρύχιο το ΠΝ εμφανίστηκε ξαφνικά ανοικτά των ακτών του ακριτικού νησιού.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε το υποβρύχιο «Παπανικολής» χθες Τρίτη στο Καστελόριζο.

Στον απόηχο των χθεσινών ανακοινώσεων του πρωθυπουργού αναφορικά με τη συνομολόγηση συμφωνίας αμυντικής συνδρομής Ελλάδας – Γαλλίας και των νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος με μια ανάρτησή του στο facebook, αναφέρθηκε στο υποβρύχιο «Παπανικολής» το οποίο εμφανίστηκε χθες ανοικτά των ακτών του Καστελόριζου.

Η κίνηση αυτή από πλευράς Πολεμικού Ναυτικού προκάλεσε όπως ήταν φυσικό την έκπληξη όχι μόνο των κατοίκων του νησιού, αλλά και των Τούρκων, θέλοντας να στείλει έτσι το μήνυμα ότι «πιάστηκαν στον ύπνο».

Στο Καστελόριζο το υποβρύχιο «Παπανικολής»: «Αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας»

«Το υποβρύχιο Παπανικολής αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελόριζο, δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας, «διευκολύνοντας» έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν» έγραψε ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος αναρτώντας στο facebook τις σχετικές φωτογραφίες.

Στο Καστελόριζο το υποβρύχιο «Παπανικολής»

«Τα Υποβρύχια μας παραμένουν οι «Αθέατοι» Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπια τους να παρακολουθούν τα πάντα!!!» πρόσθεσε ο στρατηγός Φλώρος με νόημα. Στο Καστελόριζο το υποβρύχιο «Παπανικολής»

Φλώρος για Belharra: Κτίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις του μέλλοντος

Νωρίτερα χθες, ο στρατηγός είχε επίσης σπεύσει να χαρακτηρίσει ως «υπέροχα νέα» την αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας για την απόκτηση 3 νέων γαλλικών φρεγατών Belharra.

Μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό του, σε ανάρτησή του στο twitter, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο στρατηγός Φλώρος αναφέρει:

«Υπέροχα Νέα! Στρατηγική Συμφωνία Ελλάδας- Γαλλίας. Κτίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις του μέλλοντος. Μετά τις «Ριπές Ανέμου» (αναφερόμενος στα Rafale) έρχεται το «Θεόρατο Κύμα».

Τα νέα «Ξύλινα Τείχη» εν πλω για το Πολεμικό Ναυτικό μας! Όραμα-Οργάνωση-Υλοποίηση. Ο σχεδιασμός προχωρά «Μεθ’ Ορμής Ακαθέκτου».

Και τα καλύτερα έρχονται… Ελλάς – Γαλλία Συμμαχία» έγραψε χαρακτηριστικά ο στρατηγός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments