Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στο δήμο Δάφνης Υμηττού

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στο δήμο Δάφνης Υμηττού
ΑΣΕΠ: Νέες θέσεις εργασίας ανακοίνωσε ο Δήμος Δάφνης - Υμηττού. Αφορά την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 5 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, που εδρεύει στη Δάφνη της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Νέες θέσεις εργασίας ανακοίνωσε ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού. Αφορά την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 5 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, που εδρεύει στη Δάφνη της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Ποιεw ειδικότητες ζητούνται

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι:

  • ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών
  • ΥΕ Εργατών Πρασίνου
  • ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 8 Οκτωβρίου 2021.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Δάφνης – Υμηττού, Έλλης 16 & Κανάρη, Τ.Κ. Δάφνη, υπόψιν κου Δημητράντζου (τηλ. επικοινωνίας: 2132037870).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments