Ελλάδα

Βόλος: Μητέρα και γιος πέθαναν από κορωνοϊό με λίγες ημέρες διαφορά

Βόλος: Μητέρα και γιος πέθαναν από κορωνοϊό με λίγες ημέρες διαφορά
Βόλος: Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ήταν και οι δύο ανεμβολίαστοι καθώς δεν πίστευαν στις τραγικές επιπτώσεις της πανδημίας.

Σοκαρισμένος είναι ο Βόλος από την οικογενειακή τραγωδία που έρχεται στο φως. Ειδικότερα, ο ιός χτύπησε την πόρτα μιας οικογένειας, οδηγώντας στον θάνατο μητέρα και γιο με διαφορά μόλις λίγων ημερών. Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και στη Λάρισα πριν από λίγο καιρό, βυθίζοντας στη θλίψη την κοινωνία.

Βόλος: «Έφυγαν» με διαφορά λίγων ημερών

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, ένας 56χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου», έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Λίγες ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 27 Σεπτεμβρίου έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του επίσης «χτυπημένη» από τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ήταν και οι δύο ανεμβολίαστοι καθώς δεν πίστευαν στις τραγικές επιπτώσεις της πανδημίας. Έτσι ο κορωνοϊός βρήκε τους οργανισμούς τους ευάλωτους με αποτέλεσμα να καταλήξουν. Βόλος

Οικογενειακή τραγωδία και στη Λάρισα

Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα, καθώς 51χρονος εκπαιδευτικός που προσεβλήθη από κορωνοϊό έχασε τη ζωή, μια ημέρα μετά την κηδεία των γονιών του, επίσης εκπαιδευτικών, που πέθαναν από την ίδια αιτία. Και οι τρεις, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανεμβολίαστοι. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, o 51χρονος Χαράλαμπος Στεργιούλης, φιλόλογος με συγγραφικό έργο, νοσηλευόταν διασωληνωμένος για μέρες στη ΜΕΘ COVID του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Oι γονείς του, Βασίλης, 83 ετών και Ευδοξία, 78 ετών, πέθαναν επίσης από τις επιπλοκές του κορωνοϊού. Ο Χαράλαμπος Στεργιούλης γεννήθηκε και έζησε στη Λάρισα ενώ ήταν πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όντας από το 2000, ως φιλόλογος στη μέση εκπαίδευση και διδάσκοντας στο Διαπανεπιστημιακό-Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 Βόλος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments