Αθλητισμός

Europa League: Η καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής – Μέσα ο Μασούρας

Europa League: Η καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής – Μέσα ο Μασούρας
Europa League: Στην καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής του Europa League βρίσκεται ο Γιώργος Μασούρας, με την εμφάνιση που πραγματοποίησε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ στην Τουρκία.

Απόλυτος πρωταγωνιστής στην μεγάλη επικράτηση του Ολυμπιακού με σκορ 3-0 επί της Φενέρμπαχτσε ήταν ο Γιώργος Μασούρας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός κατάφερε να ξεχωρίσει με τα δύο γκολ που πέτυχε και την ασίστ που έδωσε στον Τικίνιο για να ανοίξει το σκορ στο ματς με τους Τούρκους.

Κάπως έτσι ο Έλληνας άσος κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής του Europa League.

Δείτε τη σχετική ενημέρωση

Βαθμολογία UEFA: Οι 750 βαθμοί που πρόσφεραν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στη βαθμολογία της UEFA έστειλαν την Ελλάδα στην 18η θέση, πάνω από την Τουρκία, ενώ μειώθηκε η διαφορά από την Τσεχία και την Κύπρο.

Πριν από δύο εβδομάδες οι δύο νίκες (και οι 1.000 βαθμοί) του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ μας ανέβασαν από την 21η θέση στην 19η. Το βράδυ της Πέμπτης η νίκη του Ολυμπιακού και η ισοπαλία του ΠΑΟΚ μας χάρισαν εκτός από 750 βαθμούς μία ακόμη θέση στην βαθμολογία της UEFA. Συγκεκριμένα ο Δικέφαλος του Βορρά έδωσε 250 βαθμούς και οι Ερυθρόλευκοι 500.

Mάλιστα η νίκη του Ολυμπιακού είχε διπλό καλό. Εκτός δηλαδή από τους 500 βαθμούς που χάρισε στην Ελλάδα στέρησε από την Τουρκία βαθμούς. Κι έτσι βάλαμε τους Τούρκους από κάτω και πλέον κυνηγάμε Κύπριους, Τσέχους και Κροάτες. Όλοι τους μια ανάσα μακριά. Αν μάλιστα ο ΠΑΟΚ έπαιρνε τη νίκη επί της Σλόβαν θα βρισκόμασταν ήδη στην 16η θέση. Δηλαδή θα κάναμε άλμα τριών θέσεων μέσα σε ένα βράδυ.

Όπως και να έχει η άνοδος συνεχίζεται και πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει στην 3η αγωνιστική των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments