Αθλητισμός

Yelena Vesnina: Έλαβε τα κλεμμένα μετάλλια σε κουτί με σοκολατάκια

Yelena Vesnina: Έλαβε τα κλεμμένα μετάλλια σε κουτί με σοκολατάκια
Yelena Vesnina: Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια έλαβε τα κλεμμένα της Ολυμπιακά μετάλλια μέσα σε ένα κουτί με σοκολατάκια.

Η Yelena Vesnina έλαβε με τον πιο απίστευτο τρόπο τα κλεμμένα της Ολυμπιακά μετάλλια. Ένας κούριερ παρέδωσε μέσα σε ένα κουτί με σοκολατάκια και ένα μπουκέτο λουλούδια,  δύο κλεμμένα μετάλλια και ένα χρυσό δακτυλίδι της Ρωσίδας τενίστριας.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη στο Tass, ανέφερε ότι έγινε διάρρηξη στο σπίτι της στην Μόσχα στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ έτρωγε έξω με τον σύζυγό της και είχε ξεχάσει να ενεργοποιήσει το σύστημα συναγερμού.

Τι εκλάπη και πως τα πήρε πίσω

Άγνωστοι ύποπτοι εισέβαλαν στο σπίτι της και έκλεψαν τα δύο Ολυμπιακά μετάλλια της (ένα χρυσό και ένα ασημένιο), κοσμήματα, ρολόγια, άλλα πολύτιμα αντικείμενα και άνοιξαν επίσης το χρηματοκιβώτιο της. Εκείνη την περίοδο ξεκίνησε ποινική έρευνα για κατηγορίες διάρρηξης.

“Και τα δύο μετάλλια έχουν επιστραφεί”, δήλωσε η Vesnina στο TASS. “Ένας ντελιβεράς έφερε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα και ένα κουτί σοκολάτες, το οποίο περιείχε τα μετάλλια, ενώ το μπουκέτο είχε το χρυσό δαχτυλίδι μου μέσα. Πήρα αυτό το χρυσό δαχτυλίδι από τη Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή [ROC] για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο ».

«Τα μετάλλιά μου υποβάλλονται επί του παρόντος σε βιολογική ιατροδικαστική εξέταση», δήλωσε η Ρωσίδα σταρ του τένις, προσθέτοντας ότι ο ντελιβεράς άφησε το πακέτο να την περιμένει, ενώ εκείνη τη στιγμή δεν ήταν στο σπίτι.

Λίγα λόγια για την Ρωσίδα Πρωταθλήτρια

Η Vesnina, 35 ετών, κέρδισε το χρυσό στον αγώνα διπλού γυναικών στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και το ασημένιο στους αγώνες μικτού διπλού στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Είναι επίσης τρεις φορές νικήτρια των τουρνουά τένις Grand Slam στους αγώνες διπλού γυναικών (2013, 2014 και 2017) και νικήτρια του Αυστραλιανού Όπεν 2016 στα μικτά διπλά με τον Μπρούνο Σουάρες της Βραζιλίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments