Lifestyle

Shannen Doherty για καρκίνο: «Προσπαθώ να ζήσω όσο καλύτερα μπορώ»

Shannen Doherty για καρκίνο: «Προσπαθώ να ζήσω όσο καλύτερα μπορώ»
Shannen Doherty για καρκίνο: «Είμαι περιτριγυρισμένη από αγαπημένα πρόσωπα που συνεχίζουν να εμπλουτίζουν τη ζωή μου και είμαι ευγνώμων για όλους εσάς που μοιράζεστε την αγάπη και τις ιστορίες σας μαζί μου.» δήλωσε.

Αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015, η Shannen Doherty τεκμηρίωσε σχολαστικά κάθε βήμα της θεραπείας της στο Instagram, από το ξύρισμα του κεφαλιού της μέχρι τη φρίκη της χημειοθεραπείας  και την βελτίωση της υγείας της τον Απρίλιο του 2017.

Πρόσφατα δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα: «Τόσο ευγνώμων για κάθε μέρα. Ξυπνάω με την ευλογία που είμαι εδώ. Ότι ευδοκιμώ. Είμαι περιτριγυρισμένη από αγαπημένα πρόσωπα που συνεχίζουν να εμπλουτίζουν τη ζωή μου και είμαι ευγνώμων για όλους εσάς που μοιράζεστε την αγάπη και τις ιστορίες σας μαζί μου.».

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando)

«Νιώθω ότι έχω μια ευθύνη στη δημόσια ζωή μου, την οποία διαχωρίζω από την υποκριτική μου ζωή… να μιλήσω για τον καρκίνο και ίσως να εκπαιδεύσω τους ανθρώπους περισσότερο και να τους ενημερώσω ότι τα άτομα με καρκίνο στο στάδιο 4 είναι πολύ ζωντανά και πολύ δραστήρια» τόνισε η ηθοποιός, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού στο στάδιο 4.

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο  προώθησης της νέας της ταινίας, «List of a Lifetime», η οποία επικεντρώνεται στη ζωή μίας γυναίκας που έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

«Ο σύζυγός μου λέει ότι δεν θα καταλάβει κανείς ποτέ ότι έχω καρκίνο», πρόσθεσε η ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον παραγωγό Kurt Iswarienko, από το 2011. «Ποτέ δεν παραπονιέμαι πραγματικά. Δεν μιλάω πραγματικά γι’ αυτό. Είναι μέρος της ζωής μου».

Η ταινία πραγματεύεται τη ζωή μίας γυναίκας που διαγνώστηκε με καρκίνο και η οποία αναζητεί την κόρης της, την οποία έδωσε για υιοθεσία.

Η Doherty διαγνώστηκε, για πρώτη φορά, με καρκίνο του μαστού, το 2015. Δύο χρόνια αργότερα η ασθένεια ήταν σε ύφεση, αλλά το 2020 αποκάλυψε ότι ο καρκίνος επέστρεψε και ήταν πλέον στο τέταρτο στάδιο. Έγινε γνωστή μέσα από τις συμμετοχές της στις σειρές “Beverly Hills, 90210,” “Heathers” και “Charmed”.

Όσο για τον αν έχει φτιάξει και η ίδια παρόμοια λίστα, η Shannen είπε ότι αυτό «θα ήταν παράξενο στη δική μου κατάσταση», γιατί θα σήμαινε ότι κατά κάποιο τρόπο «προσπαθώ να διαγράψω πράγματα προτού τελειώσει ο χρόνος μου».

Αυτή η «bucket list» δεν υπάρχει γιατί «θα γίνω ο άνθρωπος που έζησε περισσότερο με καρκίνο», συμπλήρωσε η ηθοποιός. «Αν έπρεπε να αναφέρω ένα πράγμα, θα ήταν απλά να ζήσω. Είναι το μόνο πράγμα στη λίστα μου αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε. 

«Δεν θέλω όταν ακούνε “τέταρτο στάδιο” να πιστεύουν ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να κινηθούν, μπαίνουν στο νοσοκομείο και δεν μπορούν να δουλέψουν», είχε δηλώσει πέρυσι στο Entertainment Tonight. «Σε ξεγράφουν τόσο γρήγορα, παρότι είσαι δυναμικός, υγιής, χαρούμενος και θες να βγεις εκεί έξω και να εργαστείς. Μπορεί να ζήσω πολύ περισσότερο από κάποιον που είναι απόλυτα υγιής. Κανείς δεν ξέρει», είχε συμπληρώσει στην ίδια συνέντευξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments