Αθλητισμός

Super League: Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Super League: Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής
Super League: Δείτε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην οποία ξεχωρίζει το ντέρμπι αιωνίων, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Στη σκιά του μεγάλου ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ξεκινά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής σήμερα (2/10) με δύο αναμετρήσεις. Ο Άρης φιλοξενεί τον Απόλλωνα και ο Βόλος τον Αστέρα. Αύριο (3/10) στο Φάληρο οι Πρωταθλητές Ελλάδος μετά την εντυπωσιακή νίκη στην Κωνσταντινούπολη με 3-0 για το Europa Leauge, θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί που έχουν φέτος, εντός κι εκτός συνόρων σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι σημερινές αναμετρήσεις

Ο Άρης που έχει δύο νίκες στη σειρά υποδέχεται τον Απόλλωνα στη Θεσσαλονίκη με στόχο να χτίσει ένα σερί για να καλύψει την τιμωρία του -6. Ο Απόλλωνας με τον Φέστα στη δεύτερη εμφάνισή του στον πάγκο της ομάδας, ευελπιστεί σε ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο έχει ανάγκη.

Νωρίτερα, στο ματς που ξεκινά το σημερινό πρόγραμμα, ο Βόλος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Βολιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και τα καλά αποτελέσματα, ξεπερνώντας έτσι την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Παναθηναϊκό. Στον αντίποδα οι Αρκάδες οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά στο εφετινό πρωτάθλημα και αναζητούν την πρώτη τους νίκη αλλά και το πρώτο τους γκολ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 2 Οκτωβρίου

Βόλος ΝΠΣ – Αστέρας Τρίπολης (16:00)

Άρης – Απόλλων Σμύρνης (20:30)

Κυριακή 3 Οκτωβρίου

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (16:00)

Παναιτωλικός – ΑΕΚ (16:00)

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ (18:15)

Ιωνικός – ΠΑΣ Λαμία (20:30)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (20:30)

Η βαθμολογία:

Ολυμπιακός 10

ΠΑΟΚ 9

Βόλος 9

ΠΑΣ Γιάννινα 8

ΑΕΚ 7

Παναθηναϊκός 6

Παναιτωλικός 5

Ιωνικός 5

ΟΦΗ 4

Αστέρας Τρίπολης 2

Άρης 1

Λαμία 1

Ατρόμητος 1

Απόλλων Σμύρνης 1

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments