Lifestyle

Justin Bieber – Hailey Baldwin: Οι ευχές αγάπης για την επέτειο του γάμου τους

Justin Bieber – Hailey Baldwin: Οι ευχές αγάπης για την επέτειο του γάμου τους
Justin Bieber – Hailey Baldwin: Τα γλυκά λόγια και οι τρυφερές φωτογραφίες από την τελετή του γάμου της.

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin είναι παντρεμένοι εδώ και δύο χρόνια. Στη 2η επέτειο του γάμου τους, το ζευγάρι αποφάσισε να ευχηθεί ο ένας στον άλλον ποστάροντας στους λογαριασμούς τους στο Instagram αναμνηστικές φωτογραφίες από τη γαμήλια τελετή τους, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Νότια Καρολίνα το 2019. Πρόσφατα βέβαια, στην παρουσία τους στο κόκκινο χαλί του Met Gala, οι fans έφεραν σε δύσκολη θέση το ζευγάρι, φωνάζοντας δυνατά και ρυθμικά το όνομα της πρώην συντρόφου του Bieber, τη Selena Gomez.

Ανεβάζοντας ένα σύνολο φωτογραφιών από την τελετή, η Hailey απλώς έγραψε την ημερομηνία του γάμου στη λεζάντα της. Ο Justin, από την άλλη πλευρά, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς τη μια εικόνα από την τελετή και έγραψε στη λεζάντα του: “Χρόνια πολλά μωρό μου. Σ ‘αγαπώ. Μέχρι το φεγγάρι”. Και οι δυο φωτογραφίες έδειχναν το ερωτευμένο ζευγάρι να ανταλλάζει φιλιά αγάπης, με τον τραγουδιστή να φορά το γαμπριάτικο κοστούμι και το μοντέλο με το νυφικό της.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στη Νέα Υόρκη στις 30 Σεπτεμβρίου του 2019 σε στενό κύκλο.

Υπενθυμίζεται πως το ζεύγος πέρασε ένα άκρως ελληνικό καλοκαίρι στα πανέμορφα νησιά της χώρας μας, καθώς επισκέφθηκε τη Μύκονο, την Ίο και τη Μήλο φέτος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments