Αθλητισμός

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Σκληρή ανακοίνωση για τα καπνογόνα

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Σκληρή ανακοίνωση για τα καπνογόνα
ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η τελευταία φορά που επιτρέπουμε σε 50 ανεγκέφαλους να χαλάνε την ατμόσφαιρα».

Αργά το βράδυ της Κυριακής και λίγη ώρα μετά το ισόπαλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση σχετικά με τη διπλή διακοπή της αναμέτρησης στο δεύτερο ημίχρονο, εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που προξένησε το άναμμά δεκάδων καπνογόνων από το πέταλο της θύρας 7.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ προειδοποίησε πως δεν θα γίνουν ανεχτές παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον κι έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους οργανωμένους των συνδέσμων.

Η χρήση πυρσών για το show στο πέταλο των οργανωμένων συνηθίζεται σε πολλά ματς, ειδικά ντέρμπι, όχι μόνο στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και σε άλλα γήπεδα. Ως αποτέλεσμα της διακοπής στο χθεσινό ντέρμπι αιωνίων είχε να παγώσει ο ρυθμός που είχε βρει ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, κάτι που ίσως έφερνε το πολυπόθητο γκολ.

Μετά ο αντίπαλος θα αναγκαζόταν να ανοιχτεί ψάχνοντας την ισοφάριση και θα ήταν πιο ευάλωτος στο ανασταλτικό κομμάτι με λιγότερους παίκτες σε θέση άμυνας. Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα το εκμεταλλεύονταν αυτό και με την ποιότητα των παικτών τους ίσως να έφταναν και σε άλλα τέρματα, όπως έκαναν και στην τελευταία συνάντηση των δυο ομάδων, στη Λεωφόρο με την εμφατική νίκη με 4-1 των Πειραιωτών, αλλά και στην τελευταία φιλοξενία των «πράσινων« στο Φάληρο, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με 3-0!

Η ανακοίνωση:

«Ζητάμε σαν ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγγνώμη από τους φιλάθλους, τους προπονητές και τους αθλητές μας. Είναι η τελευταία φορά που επιτρέπουμε σε 50 ανεγκέφαλους να χαλάνε την ατμόσφαιρα και τον χρόνο και τον ρυθμό του παιχνιδιού. Και αυτοί αλλά και όσοι δεν μπορούν να τους ελέγξουν δεν θα ξαναπατήσουν στο γήπεδό μας. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα κλείσουν θύρες του γηπέδου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments