Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: 15 νέες προσλήψεις στο δήμο Ιεράπετρας

ΑΣΕΠ: 15 νέες προσλήψεις στο δήμο Ιεράπετρας
ΑΣΕΠ: Με νέο προσωπικό ενισχύεται ο δήμος Ιεράπετρας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 15 ατόμων για την υλοποίηση της δράσης, «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (περίοδος 2021-2022) στο ΝΠΔΔ «Κοινωνία, Πολιτισμός, Αλληλεγγύη Ιεράπετρας» με τίτλο «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.A. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ».

Με νέο προσωπικό ενισχύεται ο δήμος Ιεράπετρας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 15 ατόμων για την υλοποίηση της δράσης, «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (περίοδος 2021-2022) στο ΝΠΔΔ «Κοινωνία, Πολιτισμός, Αλληλεγγύη Ιεράπετρας» με τίτλο «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.A. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ».

Οι ειδικότητες που ζητούνται

  • ΠΕ Παιδαγωγών
  • ΤΕ Εργοθεραπευτών
  • ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
  • ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
  • ΔΕ Νοσηλευτών
  • ΠΕ Ψυχολόγων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά ηλεκτρονικά ([email protected]). Τηλ. επικοινωνίας: 2842022200 κυρία Πλουσάκη Αρετή, Προϊσταμένη Τμήματος Υπηρεσιών Υποστήριξης.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της αιτήσεως συμμετοχής. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Δείτε την προκήρυξη dimos ierapetras

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments