Αθλητισμός

Μπράιτον: Παίκτης κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Μπράιτον: Παίκτης κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση
Μπράιτον: Απρόοπτο με παίκτη που δεν έχει κατονομαστεί να κρατείται λόγω κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπράιτον Ιβν Μπισουμά, συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Αγγλία η είδηση πως ο 25χρονος μέσος της Μπράιτον, Ιβ Μπισουμά, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Αγγλίας μαζί με έναν ακόμη άνδρα 40 ετών σε κλαμπ, όπου διασκέδαζαν το βράδυ της Τρίτης.

Τον έπιασαν αστυνομικοί, οι οποίοι τον οδήγησαν έξω από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης περνώντας του χειροπέδες. Μαζί του συνελήφθη ακόμα ένας άνδρας ηλικίας 40 ετών, αμφότεροι πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ οι δύο άντρες κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση, μετά από καταγγελία γυναίκας στην αστυνομία του Σάσεξ. Ο Μπισουμά, διεθνής με το Μάλι, είναι από τους καλύτερους μέσους της Premier League και το καλοκαίρι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του.

Η Μπράιτον με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι: «Γνωρίζουμε ότι ένας παίκτης της ομάδας βοηθά την αστυνομία στη διερεύνηση ενός φερόμενου αδικήματος. Τα θέματα υπόκεινται σε νομική διαδικασία και επομένως ο σύλλογος δεν μπορεί να κάνει περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή».

Από την πλευρά της η αστυνομία του Σάσεξ επιβεβαίωσε τη σύλληψη των δύο ανδρών: «Δύο άνδρες συνελήφθησαν αφού μια γυναίκα ανέφερε σεξουαλική επίθεση σε χώρο στο Μπράιτον, τα ξημερώματα της Τετάρτης (06 Οκτωβρίου).

Ένας άνδρας στα 40 του και ένας άνδρας στα 25 του, και οι δύο από το Μπράιτον, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για σεξουαλική επίθεση και παραμένουν υπό κράτηση αυτή την ώρα. Το θύμα λαμβάνει ειδική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους».

Λίγα λόγια για την Μπράιτον

Η Μπράιτον εντ Χόουβ Άλμπιον είναι ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα την πόλη Μπράιτον στην νότια Αγγλία. Η ομάδα διεξάγει τους εντός έδρας αγώνες της στο Φάλμερ Στέιντιουμ, χωρητικότητας 30.750 θεατών.

Η Μπράιτον ιδρύθηκε το 1901. Η ομάδα ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία (τότε Φερστ Ντιβίζιον) το 1979 και έμεινε έως το 1983. Το 1983 έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, αλλά ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4–0 μετά από επανάληψη του τελικού ο πρώτος έληξε 2–2. Την ίδια περίοδο υποβιβάστηκε από τη Φερστ Ντιβίζιον. Για 4 χρόνια αγωνιζόταν στην Τσάμπιονσιπ, μετά την πρώτη θέση που κατέκτησε στη Λιγκ Ουάν την περίοδο 2010–11. Την περίοδο 2016–17 εξασφάλισε την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο σύλλογος έχει κατακτήσει ένα Σούπερ Καπ Αγγλίας,σημερινό Κομιούνιτι Σιλντ τη σεζόν 1910/1911. Ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν με τα χρώματα του συλλόγου ήταν ο διεθνής κεντρικός αμυντικός Στιβ Φόστε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments