Αθλητισμός

NBA: Viral το promo βίντεο για την επετειακή 75η σεζόν

NBA: Viral το promo βίντεο για την επετειακή 75η σεζόν
NBA: Η λίγκα των αστέρων του μπάσκετ γιορτάζει την 75η σεζόν της και γύρισε για τον λόγο αυτό ένα εκπληκτικό promo βίντεο.

Το NBA γίνεται 75 ετών και το γιορτάζει με ένα εκπληκτικό promo βίντεο. Ο ηθοποιός Μάικλ Μπι Τζόρνταν αναλαμβάνει το ρόλο του οδηγού. Και του ξεναγού στη λεωφόρο των αναμνήσεων, στον 75ο δρόμο της οδού ΝΒΑ! Η λίγκα γιορτάζει την 75η σεζόν της, και για χάρη της άλλαξε το σχήμα στο λογότυπό του.

Και εμφάνισε σε ένα βίντεο δύο λεπτών και 48 δευτερολέπτων ολόκληρη την ζωντανή ιστορία του. Είτε με φυσική παρουσία, είτε μέσω ενός βίντεο. Από τον Μάτζικ Τζόνσον και τον Λάρι Μπερντ, στον Ντουέιν Ουέιντ, τον Γκάρι Πέιτον, τον Κέβιν Ντουράντ, τον Ντιρκ Νοβίτσκι και τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, τον Τζούλιους Έρβινγκ, τον Όσκαρ Ρόμπερτσον, τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (έστω και με τη μορφή ενός πίνακα).

Οι πιο συγκινητικές στιγμές

Η πιο συγκινητική στιγμή είναι ο χαιρετισμός του Ντέβιν Μπούκερ σε ένα τεράστιο γκράφιτι με τη μορφή του αείμνηστου Κόμπι Μπράιαντ. Με την ίδια μορφή (γκράφιτι) εμφανίστηκε και ο Ντράζεν Πέτροβιτς.

Στο φινάλε του βίντεο, εμφανίζεται ο 11 φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ, Μπιλ Ράσελ, ο οποίος υποστηρίζει ότι «αυτό το παιχνίδι γίνεται όλο και σπουδαιότερο».

Δείτε το βίντεο

Λίγα λόγια για το ΝΒΑ

Το ΝΒΑ (National Basketball Association, προφορά: Νάσιοναλ Μπάσκετμπολ Ασοσιέισον, σε ελεύθερη μετάφραση: Εθνική Καλαθοσφαιρική Ομοσπονδία) είναι η διοργανώτρια αρχή του ομώνυμου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης των ΗΠΑ.

Απαρτίζεται από 30 δικαιοδόχες ομάδες (29 με έδρα στις ΗΠΑ και 1 με έδρα στον Καναδά) και είναι μέλος της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης των ΗΠΑ (USAB), η οποία είναι αναγνωρισμένη από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (FIBA) ως αρμόδια για το άθλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πρωτάθλημα του NBA αποτελεί ένα από τα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα σε επίπεδο επαγγελματικού αθλητισμού στη Βόρεια Αμερική. Οι παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα του NBA είναι οι καλύτερα αμειβόμενοι αθλητές του κόσμου, με βάση το μέσο ετήσιο μισθό για κάθε παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments