Ειδήσεις

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 940

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 940
Ελίφ σήμερα: Ο Κερέμ παρουσιάζει τα νέα προϊόντα της εταιρίας και η Χουμεϊρά έχει κάποιες δημιουργικές ιδέες. Στο προηγούμενο επεισόδιο: Η Αλέβ όμως έχει μεγαλύτερα σχέδια τα οποία περιλαμβάνουν και τον Τουφάν ώστε να καταφέρει να καταστρέψει τη Ζουλιντέ.

Ο Κερέμ παρουσιάζει τα νέα προϊόντα της εταιρίας και η Χουμεϊρά έχει κάποιες δημιουργικές ιδέες  στην Ελίφ. Στο προηγούμενο επεισόδιο: Η Αλέβ όμως έχει μεγαλύτερα σχέδια τα οποία περιλαμβάνουν και τον Τουφάν ώστε να καταφέρει να καταστρέψει τη Ζουλιντέ. Ο Τουφάν απειλεί τη Ζουλιντέ πως θα τη σκοτώσει ή θα σκοτώσει τον Σαφάν αν δεν τον αφήσει να δει τον γιο του. Η Μπιρτσέ και ο Ακίν κάνουν μια επιτυχημένη παρουσίαση και όλοι μένουν ευχαριστημένοι. Αργότερα ο Μαχίρ μιλάει ιδιωτικά με τον Ακίν και φαίνεται ότι οι δυο άντρες καταστρώνουν ένα σχέδιο κατά της εταιρίας και της οικογένειας του Κερέμ. Η Χουμεϊρά φτάνει στην εταιρία και όλοι την υποδέχονται με χαρά…

Στο σημερινό επεισόδιο Ο Κερέμ παρουσιάζει τα νέα προϊόντα της εταιρίας και η Χουμεϊρά έχει κάποιες δημιουργικές ιδέες. Τα σχόλια και οι προτάσεις της γίνονται αποδεκτά από όλους. Η ξαφνική εμφάνιση της Ράνα είναι για όλους ένα μεγάλο σοκ. Η Ράνα ανακοινώνει πως είναι η νέα μέτοχος της εταιρίας. Η Χουμεϊρά δεν αντέχει και φεύγει και η Ράνα χαίρεται όταν βλέπει πόσο αρνητικά την επηρέασε η παρουσία της.

Η Κιγιμέτ μαθαίνει στην Παρλά να μαγειρεύει και της δίνει συμβουλές για το πως να χειριστεί τον Κερέμ. Η Ματσιντέ και ο Κερέμ είναι αναστατωμένοι από τις εξελίξεις. Ο Κερέμ προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του για να μπορέσει να βρει την αδελφή του. Ο Μαχίρ εξηγεί στον Ακίν γιατί η Ράνα είναι ανεπιθύμητη στην εταιρία. Η Φιλίζ και η Μπιρτσέ σχολιάζουν όσα συνέβησαν.

Η Χουμεϊρά νιώθει αδύναμη. Ο Λεβέντ την αναζητά και τη βρίσκει στην άκρη ενός γκρεμού να κλαίει με λυγμούς. Ο Λεβέντ την τραβάει προς το μέρος του και η Χουμεϊρά θυμώνει μαζί του, αν και εκείνος της έσωσε τη ζωή. Ο Λεβέντ επιστρέφει μαζί της στην έπαυλη. Η Ματσιντέ ανακουφίζεται όταν βλέπει την κόρη της αν και καταλαβαίνει πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η Χουμεϊρά νιώθει ντροπή για όσα συνέβησαν και θέλει να μείνει μόνη της. Με ένα βλέμμα της λέει “ευχαριστώ” στον Λεβέντ. Ο Κερέμ ζητάει να μάθει από τον Λεβέντ τι έχει συμβεί…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments