Αθλητισμός

Άρης: Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Μαντσίνι

Άρης: Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Μαντσίνι
Άρης: Ο Μαντσίνι τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση των Αρειανών και υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024.

Παίκτης του Άρη παραμένει μέχρι το 2024 ο Μαντσίνι μετά την υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου του. Το συμβόλαιο του παίκτη επρόκειτο να λήξει το ερχόμενο καλοκαίρι, δεδομένου όμως του πρωταγωνιστικού ρόλο του στην ομάδα, της προσφοράς του αλλά και του χαρακτήρα του, οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε συμφωνία μαζί του για την επέκτασή του.

Πιο συγκεριμένα,  οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν με νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, συμφωνία η οποία ανακοινώθηκε μάλιστα και από την ΠΑΕ Άρης. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Daniel Mancini για άλλα δύο χρόνια. Ο 24χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2024», αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον παίκτη στην ανανέωση

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο Αργεντίνος αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην αποδοχή της πρότασης του Άρη. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με τον ΑΡΗ για αλλά δύο χρόνια. Αποδέχτηκα αμέσως την πρόταση του κ. Καρυπίδη γιατί νιώθω πλέον τον ΑΡΗ σαν το σπίτι μου. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα δίνω το 100% και αυτό υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να κάνω.

Η ομάδα και ο κόσμος με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα κι αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα. Οι φιλοδοξίες μου συμβαδίζουν με τους στόχους του ΑΡΗ και είμαι βέβαιος ότι θα τους εκπληρώσουμε. Με σκληρή δουλειά και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας πιστεύω ότι η ομάδα θα συνεχίσει να μεγαλώνει κάθε χρόνο και όλοι μαζί να κατακτήσουμε τους στόχους μας. VAMOS ARIS!», ήταν η δήλωση του Daniel Mancini στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας.

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι Αργεντίνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται με την ομάδα του Άρη στο πρωτάθλημα της Super League.  Ο Μαντσίνι ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα από τις ακαδημίες της Πογιέκτο Κρεσέρ και στα δεκαοκτώ του χρόνια μεταγράφηκε στη Νιούελς Ολντ Μπόις, στης οποίας την επαγγελματική ομάδα μεταπήδησε ένα χρόνο αργότερα, κάνοντας το ντεμπούτο του στο παιχνίδι εναντίον της Ράσινγκ Κλουμπ στις 12 Ιουλίου 2015.

Τον Ιανουάριο του 2017, υπέγραψε στην Μπορντό, και αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τουρ ΦΚ το 2017-18 και στην ΑΖ Οσέρ το 2018-19. Στις 2 Αυγούστου του 2019, η Μπορντό συμφώνησε με τον Άρη για μεταγραφή έναντι του ποσού του μισού εκατομμυρίου ευρώ. Με τους “κίτρινους” έφθασε ως τους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας και αγωνίστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2020-21.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments