Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο των πράσινων ο Φερέλ

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο των πράσινων ο Φερέλ
Παναθηναϊκός: Τον Αμερικανό πλέι μέικερ, Γιόγκι Φερέλ, φέρεται να θέλει να εντάξει στο ρόστερ τους οι πράσινοι.

Η μεταγραφική αγορά, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο NBA είναι ακόμα ανοιχτή και ο Γιόγκι Φερέλ έμεινε ελεύθερος, ευκαιρία που ο Παναθηναϊκός δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτη. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ αποτελεί παρελθόν από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο στην αγορά και πλέον αναζητάει τις επιλογές του.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 25 Σεπτεμβρίου, οι «πράσινοι» προσπαθούσαν να ολοκληρώσουν το colpo grosso προκειμένου να κάνουν δικό τους, τον Γιόγκι Φερέλ. Αν και οι συζητήσεις είχαν φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο και ο παίκτης ήταν έτοιμος να προβάρει τα «πράσινα» η υπόθεση «κόλλησε» λόγω των διαφορών που προέκυψαν στο οικονομικό κομμάτι.

Γεφυρώθηκε το χάσμα

Η διαφορά στο οικονομικό κομμάτι φαίνεται πώς γεφυρώθηκε καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από το να ολοκληρώσουν τη συμφωνία και ο 28χρονος γκαρντ να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Τις τελευταίες ημέρες έγινε νέος κύκλος συζητήσεων, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που ο Φερέλ δεν έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον κάποιας ομάδας από το ΝΒΑ, το οποίο -από τη πρώτη στιγμή- αποτελούσε την προτεραιότητά του.

Λίγα λόγια για την πορεία του Αμερικανού

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ στην πενταετή επαγγελματική καριέρα του έχει αγωνιστεί μόνο στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο NBA και την G-League και μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς, των Ντάλας Μάβερικς, των Σακραμέντο Κινγκς, των Κλίβελαντ Καβαλίερς και των Λος Άντζελες Κλίπερς. Στη 2η σεζόν του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη (με τους «Μαβς» το 2016-2017), ο Φερέλ σημείωσε τα καλύτερα νούμερα της καριέρας του έχοντας 11,3 πόντους και 4,3 ασίστ ανά ματς.

Συνολικά στην πορεία του στον «μαγικό κόσμο» έχει αγωνιστεί σε 259 παιχνίδια της regular season έχοντας ξεκάθαρο ρόλο σε κάθε ομάδα του και 7,7 πόντους ανά ματς, μαζί με 2,1 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ κατά μέσο όρο. Είναι δεδομένο πως ο ταλαντούχος παίκτης, εφόσον ολοκληρωθεί το deal του με τον Παναθηναϊκό, θα μπορέσει να αλλάξει επίπεδο την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments