Ελλάδα

Φαρ Ουέστ στην Αθήνα: ΙΧ εμβόλισε μηχανή ΔΙΑΣ – Πυροβολισμοί από αστυνομικό

Φαρ Ουέστ στην Αθήνα: ΙΧ εμβόλισε μηχανή ΔΙΑΣ – Πυροβολισμοί από αστυνομικό
Φαρ Ουέστ στην Αθήνα: Αυτοκίνητο εμβόλισε μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν σκηνές πανικού στο σημείο και έναν αστυνομικό να ανοίγει πυρ.

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας σήμερα (8/10) το πρωί, καθώς στη συμβολή των οδών Μάρνης και Αριστοτέλους ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ένας άνδρας επιχείρησε να κλέψει αυτοκίνητο αλλά στο σημείο υπήρχαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Στη συνέχεια ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό με τον οδηγό να μη σταματά στα σήματα των αστυνομικών. 

Κατά την ξέφρενη πορεία το ΙΧ εμβόλισε μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με έναν εκ των επιβατών αστυνομικών να πέφτει στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και να ανοίγει πυρ για να σταματήσει ο οδηγός.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ο οδηγός στο πόδι, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, χωρίς προς το παρόν να είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του. 

Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί δεν έχουν τραυματιστεί από το περιστατικό, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments