Αθλητισμός

ΑΕΚ: Αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία ο Γιαννίκης

ΑΕΚ: Αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία ο Γιαννίκης
ΑΕΚ: Ο Αργύρης Γιαννίκης ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία της Ένωσης και μάλιστα τη Δευτέρα είναι το πιθανότερο πως θα πιάσει δουλειά.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρης Γιαννίκης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΑΕΚ και από τη Δευτέρα (11/10) αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ελληνογερμανό προπονητή Αργύρη Γιαννίκη και καταβάλλονται προσπάθειες ώστε η υπόθεση να τελειώσει θετικά άμεσα, ακόμα και τις επόμενες ώρες.

Η περίπτωση του 41χρονου τεχνικού είχε προκριθεί στο επιτελείο της «Ένωσης» από τη στιγμή της απόφασης για το «διαζύγιο» με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Εξάλλου, η περίπτωσή του είχε εξεταστεί και το καλοκαίρι, με την ΑΕΚ να αποφασίζει να συνεχίσει με τον Σέρβο τεχνικό.

Αν και δεν πρόκειται για κάτι τελικό, εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών, ο Γιαννίκης θα πιάσει δουλειά αμέσως ακόμη και τη Δευτέρα (11/10) και θα βρίσκεται στο πάγκο του «Δικεφάλου» στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Όσον αφορά τη διαμόρφωση του τεχνικού τιμ, είναι δεδομένο ότι ο Νίκος Παναγιωτάρας θα βρίσκεται στο πλευρό του Αργύρη Γιαννίκη πιθανότατα και με αυξημένες αρμοδιότητες. Προπονητής τερματοφυλάκων θα συνεχίσει ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, με τον Ελληνογερμανό τεχνικό να φέρνει σίγουρα μαζί του έναν γυμναστή.

AEK: Ξεκινάει άμεσα επαφές με προπονητές η Ένωση με τον Έλληνογερμανό τεχνικό να είναι ψηλά στη λίστα της μετά τη φυγή Μιλόγεβιτς.

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ είναι καταιγιστικές μετά την αιφνιδιαστική φυγή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τις τελευταίες μέρες έδειχνε σκεπτικός και πιθανότατα ήταν επηρεασμένος από την κρούση από την Σαουδική Αραβία.

Μόλις λοιπόν μετέφερε το ότι υπάρχει αυτή η πρόταση ο Δημήτρης Μελισσανίδης άμεσα κίνησε τις διαδικασίες για να λυθεί η συνεργασία αφού δεν έκανε αποδεκτό το να συνεχίσει η ΑΕΚ με έναν προπονητή που έχει δεύτερες σκέψεις.

Η Ένωση φαίνεται πως έχει μια μικρή λίστα με ελεύθερους προπονητές και ήδη έχει ξεκινήσει επαφές μαζί τους. Μάλιστα ένα όνομα που αναμένεται να εξεταστεί πολύ σοβαρά είναι ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ο Ελληνογερμανός τεχνικός δεν ανανέωσε την συνεργασία του με τα Γιάννενα και παρά τις προτάσεις που είχε δεν υπέγραψε πουθενά περιμένοντας ίσως την ευκαιρία για κάτι πιο μεγάλο. Είναι λοιπόν πιθανό την ευκαιρία αυτή να του την δώσει η ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments