Αθλητισμός

Φαν Σιπ: Μπορούμε να προκριθούμε – έχουμε ακόμη έναν τελικό να παίξουμε

Φαν Σιπ: Μπορούμε να προκριθούμε – έχουμε ακόμη έναν τελικό να παίξουμε
Φαν Σιπ: Αισιόδοξος για τη συνέχεια εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, ο οποίος πιστεύει σε μία νίκη στη Στοκχόλμη.

Την αισιοδοξία του για τη συνέχεια, αλλά και την πεποίθησή του πως η πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ είναι εφικτή, κατέστησε σαφή κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του μετά το τεράστιο διπλό της εθνικής ομάδας στη Γεωργία, ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κος Τζον Φαν Σιπ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε πως η Ελλάδα μπορεί να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Κατάρ, ωστόσο ανέφερε πως υπάρχει ένας… τελικός κόντρα στη Σουηδία.

Φαν Σιπ: Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Ξέρουμε πως για να μείνουμε στην κούρσα της πρόκρισης θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα με τη Σουηδία, δηλαδή τους 3 βαθμούς. Ήταν ένα σκληρό ματς με τη Γεωργία, έχει καλούς παίκτες. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και συνολικά πιστεύω ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Ωστόσο έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε τη νίκη και να πάμε πλέον στο ματς στην Στοκχόλμη.

Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Νομίζω αυτό που δείξαμε είναι πως παίζουμε ως ομάδα. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και παίρνουμε πολλά κόρνερ. Το ματς με τη Σουηδία είναι διαφορετικό.

Παίζουμε εκτός έδρας και θέλουν και αυτοί τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης. Πρέπει να έχουμε πολύ καλή απόδοση για να κερδίσουμε.

Σίγουρα μπορούμε να προκριθούμε. Έχουμε ακόμη έναν τελικό να παίξουμε, πήραμε μία κρίσιμη νίκη και είμαστε ακόμη στην κούρσα της πρόκρισης».

Η Εθνική μας αντιμετώπισε την Γεωργία στο Μπατούμι για τα προκριματικά του Μουντιάλ και κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο με 2-0 χάρη σε γκολ του Μπακασέτα στο 90′ (πεν.) και του Πέλκα στο 95′. Με αυτό το αποτέλεσμα, η γαλανόλευκη διατηρείται στο -3 από την Σουηδία, η οποία νίκησε εύκολα το Κόσοβο και κυνηγάει την κορυφή και την απευθείας πρόκριση στο Κατάρ το 2022.

Με αυτή τη νίκη η Εθνική ομάδα έφτασε τους 9 βαθμούς και διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση, αλλά για να έχει αντίκρισμα η αποψινή νίκη θα πρέπει να κερδίσει την ερχόμενη Τρίτη (12/10) την Σουηδία στη Στοκχόλμη.

Οι Σκανδιναβοί κέρδισαν το Κόσοβο και έχουν 12 βαθμούς, με την Ισπανία να βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 13. Στην προτελευταία θέση είναι το Κόσοβο με 4 πόντους και η Γεωργία είναι στον πάτο με μόλις 1 πόντο. 

Φαν Σιπ

Φαν Σιπ: Προκριματικά Μουντιάλ: Τα αποτελέσματα

Γεωργία – Ελλάδα 0-1 Σουηδία – Κόσοβο 3-0

Η βαθμολογία

Ισπανία 13 Σουηδία 12 Ελλάδα 9 Κόσοβο 4 Γεωργία 1

Η επόμενη αγωνιστική:

Σουηδία – Ελλάδα (12/10, 21:45) Κόσοβο – Γεωργία (12/10, 21:45)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments