Θέσεις Εργασίας

Θεοδωρικάκος: Με 250 συνοριοφύλακες θα ενισχυθούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα

Θεοδωρικάκος: Με 250 συνοριοφύλακες θα ενισχυθούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα
Θεοδωρικάκος: Με ακόμη 250 νέους συνοριοφύλακες θα ενισχυθούν το επόμενο διάστημα τα ελλληνοτουρκικά σύνορα, προανήγγειλε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.

Με ακόμη 250 νέους συνοριοφύλακες θα ενισχυθούν το επόμενο διάστημα τα ελλληνοτουρκικά σύνορα, προανήγγειλε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.

“Η Ελληνική αστυνομία θα προχωρήσει στην ενίσχυση του Σώματος εδώ με 250 νέους συνοριοφύλακες τους επόμενους μήνες, οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα μας σε αυτό εδώ το σημείο” δήλωσε από τον Έβρο σήμερα ο αρμόδιος υπουργός.

Για τον φράχτη στον Έβρο

«Από τα σύνορα της πατρίδας μας με την Τουρκία, από τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία, εδώ που έχουν ολοκληρωθεί έως τώρα 37 χιλιόμετρα από το φράχτη, ο οποίος έχει ενισχύσει την ασφάλεια των συνόρων της χώρας μας και η ασφάλεια των συνόρων της χώρας μας είναι προϋπόθεση για να είναι ασφαλείς οι Έλληνες σε ολόκληρη την επικράτεια. Πάντες γνωρίζουν ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που υπερασπίζεται την ειρήνη και τη σταθερότητα σε μια δύσκολη από γεωστρατηγική άποψη περιοχή. Την ίδια ώρα όμως είναι και μία χώρα αποφασισμένη να προασπίσει τα σύνορά της, από οποιαδήποτε επιβουλή από οποιαδήποτε απειλή. Είμαστε σε απόλυτη εγρήγορση, είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα, ενισχύουμε περαιτέρω τη δύναμή μας εδώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments