Ελλάδα

Καλλιθέα: Νεκρός οδηγός μηχανής σε τροχαίο με ταξί

Καλλιθέα: Νεκρός οδηγός μηχανής σε τροχαίο με ταξί
Καλλιθέα: Ταξί συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του δικύκλου.

Άλλη μια τραγωδία στους δρόμους γράφτηκε το βράδυ της Κυριακής στην Καλλιθέα, με θύμα έναν οδηγό μηχανής σε τροχαίο. Η μηχανή συγκρούστηκε με ταξί, σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ταξί συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του δικύκλου. Η Τροχαία Καλλιθέας έχει αναλάβει την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Καλλιθέα

Καλλιθέα: Ενέργειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος έχει εκδώσει η Ελληνική Αστυνομία – Τι κάνουμε σε ένα τροχαίο ατύχημα:

Δείτε τι ορίζει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας σε αυτήν την περίπτωση

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει να κάνει τα εξής παρακάτω:

  • Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.
  • Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή
  • Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Επίσης σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει να κάνει τα εξής παρακάτω:

  • Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
  • Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
  • Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments