Αθλητισμός

Φαν’ τ Σχιπ: Η απόδοση δεν αντικατοπτρίζει το αποτέλεσμα

Φαν’ τ Σχιπ: Η απόδοση δεν αντικατοπτρίζει το αποτέλεσμα
Φαν' τ Σχιπ: O προπονητής της Εθνικής Ελλάδος τοποθετήθηκε μετά την ήττα της από την Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Τζον Φαν’ τ Σχιπ με μία ανάρτηση του χαρακτήρισε την ήττα της Ελλάδας από την Σουηδία ως αναντίστοιχο της καλής της εμφάνισης καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.  Ο Ολλανδός τεχνικός προχώρησε σχετική ανάρτηση στο instagram, μέσω της οποίας σημείωσε ότι το παιχνίδι της Στοκχόλμης είναι από εκείνα, στα οποία η απόδοση μιας ομάδας δεν αντικατοπτρίζεται πάντα και στο αποτέλεσμα.

Η ανάρτηση του Φαν’ τ Σχιπ

«Η απόδοση δεν αντικατοπτρίζει πάντα το αποτέλεσμα. Χθες ήταν ξεκάθαρα μια από αυτές τις μέρες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος στο Instagram.

Φάσεις και γκολ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ευκαιρία από τα πλάγια για την Εθνική. Ο Μασούρας πάτησε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ, η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 4ο λεπτό η Ελλάδα βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε. Η Εθνική έκλεψε, τροφοδότησε τον Μασούρα που πλάσαρε ιδανικά, όμως ήταν εκτεθειμένος.

Στο 21′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα. Η Εθνική έφυγε γρήγορα στην κόντρα, ο Μασούρας έτρεξε στην αντεπίθεση έπειτα από πάσα του Μπακασέτα στην πλάτη της σουηδικής άμυνας. Πάτησε περιοχή και από δύσκολη γωνία στα αριστερά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 35′ η Ελλάδα απειλεί ξανά με τον Μασούρα, ο οποίος πήρε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας της Σουηδίας από πάσα του Μπουχαλάκη. Από δύσκολη γωνία στα δεξιά έκανε το σουτ, μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας της Σουηδίας.

Τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο

Η Ελλάδα έχει μπει προσεκτικά στο δεύτερο ημίχρονο, που έχει ξεκινήσει. Η Σουηδία θα θέλει να κάνει το παιχνίδι της και η Εθνική θα πρέπει να το προσέξει.

Στο 59′ ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Ο Μαυροπάνος γκρέμισε τον Ίζακ, ο οποίος πάτησε επικίνδυνα στην περιοχή, αντίκρισε και την κίτρινη κάρτα. Δεν πρόλαβε ποτέ την μπάλα και έπεσε δυνατά στον αντίπαλό του. Η Σουηδία μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Φόρσμπεργκ εκτέλεσε το πέναλτι και έστειλε την μπάλα από την αντίθετη πλευρά του Βλαχοδήμου.

Στο 69′ λόγω ασυνεννοησίας στην άμυνα της Ελλάδας έπειτα από βαθιά μπαλιά του Όλσεν. Ο Ίζακ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια, βρέθηκε απέναντι απέναντι από τον Βλαχοδήμο, τον πέρασε πριν καν σκάσει η μπάλα και τελείωσε τη φάση μπροστά από τον Μαυροπάνο κάνοντας το 2-0.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments