Πολιτική

Συγκλονίζει η μάχη της Φώφης Γεννηματά: Σενάριο αναβολής εκλογών στο ΚΙΝΑΛ

Συγκλονίζει η μάχη της Φώφης Γεννηματά: Σενάριο αναβολής εκλογών στο ΚΙΝΑΛ
Η μάχη της Φώφης Γεννηματά: Το πρόβλημα υγείας της προέδρου του ΚΙΝΑΛ έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η μάχη της Φώφης Γεννηματά με την επάρατη νόσο του καρκίνου που επιδεινώθηκε με συμπτώματα ειλεού έχει συγκλονίσει τον πολιτικό κόσμο, αλλά και όλη την Ελλάδα. Σύσσωμοι οι πολιτικοί, οι υπουργοί και οι βουλευτές των κομμάτων έσπευσαν να ευχηθούν ταχεία ανάρρωση και να στηρίξουν την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ σε αυτή την πολύ δύσκολη αναμέτρηση στη ζωή της.  Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, έστειλαν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης. 

Μάλιστα, σήμερα αναμένεται να την επισκεφθεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ το βράδυ της Δευτέρας την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Η ραγδαία υποτροπή της υγείας της, που την οδήγησε στον Ευαγγελισμό, φέρνει εξελίξεις και σε ό,τι αφορά στις προγραμματισμένες εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και ακούγονται σενάρια αναβολής των εκλογών για τη νέα προεδρία του κόμματος και προγραμματισμό νέας ημερομηνίας. 

Πριν από λίγο ο Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε λόγο για «πάγωμα» των εκλογικών εξελίξεων στο ΚΙΝΑΛ και όπως δήλωσε το κόμμα έχει πρόεδρο, την κ. Γεννηματά.

Στον Ευαγγελισμό βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης που δήλωσε ότι αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία!

Φώφη Γεννηματά: Η νοσηλεία και οι δηλώσεις

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητά μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», ήταν η δήλωση της Φώφης Γεννηματά λίγη ώρα αφού έγινε γνωστό πως  διακομίσθηκε εσπευσμένα, το βράδυ της Δευτέρας 11.10.2021 στον Ευαγγελισμό με συμπτώματα ειλεού εξαιτίας της επιδείνωσης της «βασικής» ασθένειάς της.

Από την πρώτη στιγμή, η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με τους στενούς της συνεργάτες και έστειλε μήνυμα δύναμης πως θα κερδίσει και αυτή τη δύσκολη μάχη με την ασθένειά που την ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια. Επέλεξε, όμως, τη μάχη που θα δώσει πρώτα. «Δεν μπορώ να δώσω πολλές μάχες μαζί, θα δώσω τη μάχη μου μία μια» φέρεται, σύμφωνα με το MEGA, να είπε.

Η καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου είναι η θεράπουσα ιατρός της Φώφης Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα υποβληθεί σήμερα (13.10.2021) σε νέα σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί η πορεία της κατάστασής της.

Οι γονείς της είχαν το ίδιο πρόβλημα υγείας

Η Φώφη Γεννηματά δίνει εδώ και χρόνια μάχη με τον καρκίνο και έχει μιλήσει δημόσια γι’ αυτό, συγκλονίζοντας με τα λόγια της και τη μάχη που δίνει με την ασθένεια που «χτύπησε» και τους γονείς της, Κάκια και Γιώργο.

Στο πλευρό της βρίσκεται ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούλης και ο Κώστας Γείτονας.

Φώφη Γεννηματά: Το ιατρικό ανακοινωθέν του «Ευαγγελισμού» για την κατάσταση της υγείας της

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments