Video

Απίθανο σκηνικό στο Ρουκ Ζουκ: Η ατάκα που τρέλανε τη Ζέττα Μακρυπούλια

Απίθανο σκηνικό στο Ρουκ Ζουκ: Η ατάκα που τρέλανε τη Ζέττα Μακρυπούλια
Απίθανο σκηνικό στο Ρουκ Ζουκ: Οι παίκτες στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι έχουν συνηθίσει να εκπλήσσουν με τις απαντήσεις τους.

Ένα ακόμα αστείο περιστατικό έλαβε χώρα στην εκπομπή στο Ρουκ Ζουκ, που χαρίζει κατά καιρούς επικές ατάκες στους τηλεθεατές, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να έχει ακούσει τα πάντα σε αυτήν την εκπομπή. Αυτή τη φορά οι παίκτες προσπάθησαν να περιγράψουν το ταχίνι και η περιγραφή έγινε viral.

Πιο συγκεκριμένα,  η λέξη, λοιπόν, ήταν το ταχίνι, η γνωστή γλυκιά πάστα που προτιμούν οι περισσότεροι στη νηστεία. Η παίκτρια προσπάθησε να το περιγράψει, δεν τα κατάφερε και τελικά, για να εξηγήσει στη συμπαίκτριά της τι έψαχναν είπε ένα ανέκδοτο.

Ένα πρόστυχο ανέκδοτο

Αφού αρχικά σκέφτηκε νορμάλ «το αλείφουμε στο ψωμί», στη συνέχεια πήγε αλλού την περιγραφή της. Πολύ… αλλού. Είπε το γνωστό ανέκδοτο «ο ζαχαροπλάστης τι κάνει τα τσουρέκια του; Είναι πονηρό».

Και όταν η συμπαίκτρια δεν κατάλαβε, πήγε και… παραπέρα: «Οταν τελειώνει ο άνδρας τι κάνει;». Η συμπαίκτρια κατάλαβε αμέσως το υπονοούμενο. Αλλά η ώρα πέρασε. Η λέξη χάθηκε. Αλλά το «τα χύνει», έμεινε εκεί για να μας θυμίζει ότι άλλο ταχίνι κι άλλο «τα χύνει».

Δείτε το βίντεο

Ρουκ Ζουκ: Λίγα λόγια για τη Ζέτα Μακρυπούλια

  • Στο θέατρο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2004 στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε της έκανε την πρόταση να συμμετέχει στο Στο παρά 5.
  • Στην εν λόγω παράσταση έμεινε για δύο σεζόν, ενώ το 2006 πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Σ´αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε».
  • Το καλοκαίρι του 2007 ενσάρκωσε το ρόλο της καλόγριας στην παράσταση «Μήδεια», η οποία έκανε περιοδεία ανά την Ελλάδα.
  • Τη σεζόν 2007-2008, έπαιξε μαζί με τους Αργύρη Αγγέλου και Γιώργο Καπουτζίδη στην παράσταση «Το όνειρο της διπλανής πόρτας», ενώ την επόμενη χρονιά, συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό του Τάσου Χαλκιά και της Ράνιας Σχίζα στην παράσταση «Κουζίνες» στο Θέατρο Ήβη.
  • Τη σεζόν 2009-2010 εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και την παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ’άστρα» του Γιώργου Βούκανου ενώ την επόμενη (2010-11) μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη πρωταγωνίστησαν στην «Τυφλοσούρτη» στο Μικρό Παλλάς.
Ρουκ Ζουκ
  • Τη σεζόν 2012-2013, έπαιξε στην παράσταση «Τα Βαφτίσια» με την οποία έκανε και περιοδεία (καλοκαίρι 2013).
  • Τη σεζόν 2013-2014, πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Sugar: Μερικοί Το Προτιμούν Καυτό» στο Θέατρο Παλλάς και τη σεζόν 2014-2015, στην παράσταση «Ήρθες και θα μείνεις» στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης.
  • Το 2016, η παράσταση ανέβηκε και στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη.
  • Τη σεζόν 2017-2018 έπαιξε στην παράσταση «Ιδιωτικές Ζωές» στο Θέατρο Γκλόρια ενώ τη σεζόν 2018-2019 θα παίξει στην παράσταση «Γιούγκερμαν» στο Θέατρο Πορεία.
  • Το καλοκαίρι του 2019 περιόδευσε με την παράσταση «Δον Ζουάν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments