Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Παραμένει αμετανόητη, δεν πήρα καμία απάντηση»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Παραμένει αμετανόητη, δεν πήρα καμία απάντηση»
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι δηλώσεις της Ιωάννας μετά το τέλος της απολογίας της κατηγορούμενης.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την έξοδό της από το δικαστήριο και σχολιάζοντας την απολογία της 37χρονης κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα. «Έμεινε απαθής και ατάραχη» δήλωσε η ίδια. «Δεν πήρα καμία απάντηση και πάλι. Όσα ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη στην απολογία της καταρρίπτονται από τα αποδεικτικά στοιχεία. Ακόμα και όταν ο πρόεδρος της Έδρας, της έδειξε τις φωτογραφίες μου που θα σόκαραν τον οποιονδήποτε, εκείνη έμεινε απαθής, ατάραχη και δεν κούνησε καν το κεφάλι της».

Σε ερώτηση «Δέχεστε τη συγγνώμη της;», η Ιωάννα δεν είπε «ευχαριστώ πολύ» και απάντησαν οι συνήγοροί της.

Ο Νίκος Αλεξανδρής δήλωσε πως «για να είναι δεκτή η συγγνώμη πρέπει να είναι ειλικρινής, υπάρχουν λέξεις που ντράπηκαν, δεν ντράπηκε όμως το στόμα που της εκστόμισε». Ο ίδιος χαρακτήρισε «μυθεύματα» όσα είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη, ενώ Απόστολος Λύτρας ότι «περιμέναμε όλοι να ακούσουμε την εξήγηση της φράσης ”εσύ Ιωάννα ξέρεις”. Η κατηγορούμενη είπε ότι θεωρούσε ότι κινδύνευε η υποτιθέμενη σχέση της με το 40χρονο με τον οποίο η Ιωάννα δεν είχε συναντηθεί. Προσπάθησε να πείσει ότι το βιτριόλι ήταν λίγο ενώ οι ειδικοί λένε ότι ήταν τουλάχιστον ένα λίτρο. Δε μένει καμία αμφιβολία ότι ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα».

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θα πεις την αλήθεια τώρα ή να φύγω;»

Νωρίτερα, μικροένταση επικράτησε όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου πλησίασε την κατηγορούμενη και της είπε: «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;» Οι αστυνομικοί που βρίσκονται στην αίθουσα για τη φύλαξη της κατηγορουμένης τη μετέφεραν σε άλλο χώρο για λόγους αποφυγής εντάσεων.

Η συγγνώμη της δράστιδας

Ζητώντας συγγνώμη από την Ιωάννα, την οικογένειά της παθούσας αλλά και τη δικής της οικογένεια ξεκίνησε την απολογία της η 37χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. «Τη συγγνώμη μου τη ζήτησα στην Ιωάννα μέσα από την απολογία μου. Εγώ σήμερα επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου στην Ιωάννα, ειλικρινή μέσα από την ψυχή μου, και στην οικογένειά της. Αλλά και από την οικογένεια μου γιατί τους έφερα μεγάλη ντροπή με την πράξη μου» ήταν τα πρώτα λόγια της απολογίας της κατηγορουμένης. Ιωάννα Παλιοσπύρου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments