Διεθνή

Τζιχάτ Γιαϊτζί: «Δεν είναι δυνατόν να μας πολεμήσουν τεμπέληδες, όπως η Ελλάδα»

Τζιχάτ Γιαϊτζί: «Δεν είναι δυνατόν να μας πολεμήσουν τεμπέληδες, όπως η Ελλάδα»
Τζιχάτ Γιαϊτζί: Ο απόστρατος αντιναύαρχος, χαρακτήρισε με προκλητικό τρόπο τους Έλληνες «τεμπέληδες» και την Ελλάδα «ανίκανη» να πολεμήσει την Τουρκία.

Ο χορός των προκλητικών δηλώσεων από την πλευρά της Τουρκίας συνεχίζεται καθώς στην Άγκυρα αδυνατούν να χωνέψουν την ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία και την ανανέωση της αμυντικής συμφωνίας της χώρας μας με τις ΗΠΑ

Αυτή τη φορά τη σκυτάλη πήρε ο απόστρατος αντιναυάρχος, Τζιχάτ Γιαϊτζί, ο οποίος μιλώντας στο κανάλι TVNET, υποστήριξε ότι είναι αδύνατο «χώρες τεμπέληδων όπως η Ελλάδα να μας πολεμήσουν». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «είναι αδύνατο χώρες όπως η Ελλάδα, που είναι τεμπέληδες, μόνον μιλάνε και δεν σκέφτονται τίποτε άλλο πέρα από τα λεφτά και τις διακοπές, να μας πολεμήσουν».

Τι είπε ο αρχιτέκτονας του τουρκο-λιβυκού μνημονίου

«Δεν είναι δυνατόν έθνη όπως η Ελλάδα, που είναι τεμπέληδες και απλά μιλούν, δεν σκέφτονται τίποτα παρά μόνο χρήματα και διακοπές, να μας καταλαβαίνουν και να μας πολεμούν», δήλωσε ο αρχιτέκτονας του τουρκο-λιβυκού μνημονίου σε τηλεοπτική συνέντευξη στο TVNet, το διαδικτυακό κανάλι της εφημερίδας Yeni Safak.

«Λένε (οι Έλληνες) ότι η μόνη πυρηνική δύναμη της ΕΕ είναι τώρα από πίσω μας. Αυτό είναι ένα διεθνές έγκλημα. Η Τουρκία πρέπει να το χρησιμοποιήσει πολύ καλά. Με άλλα λόγια, απειλούν άλλες χώρες χρησιμοποιώντας την πυρηνική ενέργεια. Αυτό πρέπει να καταγγελθεί στον ΟΗΕ και την παγκόσμια κοινότητα», ανέφερε ο Τούρκος στρατιωτικός, ο οποίος εκθείασε την ισχύ της τουρκικής αεροπορίας έναντι της ελληνικής.

«Η αεροπορία μας είναι πολύ ανώτερη από την ελληνική αεροπορία. Η αεροπορία μας είναι 30% ανώτερη από την Ελλάδα. Τα πλοία του ναυτικού μας είναι 40 ετών, τα νεότερα είναι 20 ετών, αλλά τα εκσυγχρονίζουμε», υποστήριξε.

Ο Τζιχάντ Γιαϊτζί μίλησε ακόμη και για «τρέλες» της Ελλάδας, που έχουν μία… ιστορική διαδρομή. «Το 1919, η Ελλάδα, ξεκινώντας την ίδια τρέλα, κατέστρεψε ολόκληρο τον στρατό της. Ο τουρκικός στρατός, με επικεφαλής τον Ατατούρκ, αποδεκάτισε τον ελληνικό στρατό. Αλλά το χρησιμοποίησαν, έχοντας μεγαλώσει τα εδάφη της Ελλάδας χωρίς να έχουν καν στρατό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments