Video

Μπάλλος: Μαθητές στη Νέα Φιλαδέλφεια έφτιαξαν γέφυρα με θρανία για να φύγουν από πλημμυρισμένο σχολείο

Μπάλλος: Μαθητές στη Νέα Φιλαδέλφεια έφτιαξαν γέφυρα με θρανία για να φύγουν από πλημμυρισμένο σχολείο
Μπάλλος: Από την κακοκαιρία δεν γλίτωσε σχολικό συγκρότημα στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, το οποίο πλημμύρισε.

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μπάλλος» που πλήττει εδώ και μερικές ώρες ολόκληρη τη χώρα. Η Αττική βρίσκεται σε κλοιό επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από το πρωί της Πέμπτης, ενώ αναμένεται επιδείνωση τις επόμενες ώρες.

Από την κακοκαιρία δεν γλίτωσε σχολικό συγκρότημα στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, το οποίο πλημμύρισε.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε για απάντληση του νερού, ενώ οι μαθητές -όπως διακρίνεται και σε βίντεο από το Twitter- απομακρύνθηκαν στήνοντας… «γέφυρα» με θρανία.

Στο σχολικό συγκρότημα στεγάζονται το 2ο Δημοτικό, το 1ο Νηπιαγωγείο, το 1ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο.

Μήνυμα από το 112 έλαβαν και οι κάτοικοι της Αττικής το μεσημέρι της Πέμπτης για την κακοκαιρία «Μπάλλος».

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων έχει γίνει στην οδό Πειραιώς Λόγω συσσώρευσης υδάτων εξαιτίας της δυνατής βροχής στην Αττική από την κακοκαιρία «Μπάλλος. Συγκεκριμένα, έχει κλείσει η Πειραιώς, από το ύψος της Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και από το ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Η βροχή αυτή τη στιγμή στην Βόρεια Αττική είναι καταρρακτώδης, ενώ ραγδαία επιδείνωση αναμένεται και τις επόμενες ώρες.

Σε πολλές περιοχές της Αθήνας έχουν πλημμυρίσει δρόμοι, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν από το μεσημέρι και μετά. Έντονη είναι και η κεραυνική δραστηριότητα.

Κακοκαιρία Μπάλλος: Δεκάδες κλήσεις στην πυροσβεστική

Από την ώρα που ήχησε το 112 στην Αττική, έχουν γίνει 45 κλήσεις στην Πυροσβεστική και οι περισσότερες απ’ αυτές αφορούν απάντληση υδάτων, κυρίως από υπόγεια σπιτιών. Οι περιοχές όπου εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα είναι Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Περιστέρι, Μοσχάτο και Κηφισιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments