Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [14/10/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [14/10/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει αναστάτωση στην καθημερινότητα των ζωδίων.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα σας δοθεί η δυνατότητα να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στις ερωτικές σας διαθέσεις. Θα επικεντρωθείτε στο ταίρι σας, ωστόσο εκρηκτική θα είναι η αντίδραση σας σε περίπτωση που προσπαθήσει να σας πιέσει για αποφάσεις που αυτή τη στιγμή δεν νιώθετε έτοιμοι να τις πάρετε. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας με πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ένα απρόοπτο γεγονός θα σας ωθήσει στο να διεκδικήσετε συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με παλιά σας αγάπη. Θα προχωρήσετε σε συναισθηματικές συζητήσεις, θα ανακαλύψετε αλήθειες που ήταν κρυμμένες εδώ και αρκετό καιρό. Σήμερα θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο σκέψη σας. Σε προσωπικό ραντεβού αναζωπυρώνετε έρωτας που δεν ξεχάστηκε ποτέ.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και πρακτικοί. Ελκυστική θα είναι η ερωτική σας αύρα, η ανάγκη σας για νέες γνωριμίες θα σας κάνει πρόσχαρους και προσιτούς. Στις ερωτικές σας προσεγγίσεις θα παραγκωνίσετε αναστολές και ηττοπάθειες, η επιλογή σας να φανείτε άμεσοι στον τρόπο επικοινωνίας σας θα φέρει αποτέλεσμα επιτυχίας. Δραστήρια θα είναι η στάση σας, σήμερα θα έχετε μια γεμάτη μέρα με συναντήσεις και ουσιαστικές συνομιλίες.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα διακατέχεστε από δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση, θα επιτύχετε στις ερωτικές σας διεκδικήσεις. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους θα προκύψουν απρόοπτα και ευχάριστα συμβάντα που ενδεχομένως να φέρουν έντονα καρδιοχτυπήματα. Αναστάτωση θα φέρει στην καρδιά σας γνωριμία με εντυπωσιακό πρόσωπο, θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιας ερωτικής σχέσης. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει την καρδιά του, θα εκπλαγείτε από τα ερωτικά λόγια που θα ακούσετε. ζώδια σήμερα

Λέοντας

Φίλοι μου Λέοντες, δυσκολίες θα υπάρξουν στην επικοινωνία σας, η στάση σας στο ταίρι σας θα είναι άκαμπτη ίσως και επιτακτική. Σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται ο ερωτισμός σας, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, θα σας δοθεί ευκαιρία σχέσης με άτομο, που κατά κύριο λόγο, αυτό που θα σας τραβήξει επάνω του θα είναι η εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση. Προμηνύεται καινούργια γνωριμία, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη και η κατάληξη.

 Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα θελήσετε να εντυπωσιάσετε και να κλέψετε καρδιές. Ίσως να εμφανίσετε τάσεις υπεροψίας, προσοχή στις υπερβολές, ενδεχομένως να είναι κάπως επιδεικτικός ο τρόπος συμπεριφοράς σας. Γοητευτικό και ελκυστικό θα είναι το στυλ σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή του αντίθετου φύλου. Εσείς που είστε στην αρχή της σχέσης σας, η στάση που θα κρατήσετε θα ενθαρρύνει το ταίρι σας να περάσει σε προσωπικές αποκαλύψεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, πρώτον θα επιμεληθείτε ιδιαιτέρως την εξωτερική σας εμφάνιση, δεύτερον, θα εκτοπίσετε αβάσιμες φοβίες, αναστολές ή προκαταλήψεις. Σήμερα παίρνετε την απόφαση να αποκαλύψετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, κρυμμένες σας σκέψεις ή επιθυμίες σας, τα εξομολογητικά σας λόγια θα καταφέρουν να αλλάξουν τα δεδομένα. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία, φανείτε παρατηρητικοί στους γύρω σας, κάποιος θα σας κοιτάζει με θαυμασμό.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ενισχυμένη θα είναι η αποφασιστικότητα σας, θα νιώθετε ενθουσιασμό, αισιοδοξία, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές ανανέωσης. Σήμερα ένα ξαφνικό συμβάν θα κλείσει με ερωτική επιτυχία, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με άτομο που πολύ γρήγορα οι επαφές σας θα πάρουν ερωτικές διαστάσεις. Κατόπιν τολμηρής ερωτικής συζήτησης ισορροπούν έκρυθμες καταστάσεις, θα τα ξαναβρείτε με το πρόσωπο που είχατε τσακωθεί ή χωρίσει.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, απόλυτος ίσως και κάπως πεισματάρικος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ωστόσο η συμπεριφορά σας θα είναι ιδιαιτέρως θερμή, συναισθηματική, και ερωτική. Σήμερα προτεραιότητα σας θα είναι η προσωπική σας ηρεμία και χαλάρωση. Οι ελεύθεροι μετά χαράς θα δεχτείτε προτάσεις για εξόδους, εσείς που θέλετε να ανανεώσετε τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιο ερωτικό ταίρι

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ίσως να μην είναι ιδιαιτέρως συμβιβαστικές οι διαθέσεις σας, ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας σε θέματα που σας πνιγούν ή σας καταπιέζουν. Περνάτε σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Εσάς τους ερωτικά μόνους, θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε και να προχωρήσετε σε καινούργιες ερωτικές αναζητήσεις. Προσεγγίστε το πρόσωπο που θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα υπάρξει θετική κατάληξη.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα βγάλει στην επιφάνεια το αντιδραστικό σας πείσμα. Σας δίνω τη συμβουλή να χαλιναγωγήσετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, προτιμήστε τη διαλλακτικότητα, αφήστε στο ταίρι σας περιθώριο συνεννόησης. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα είναι το στυλ σας, έντονο ερωτισμό θα εκπέμπετε, ένα πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει. Εσείς οι ελεύθεροι, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε, ίσως και να ερωτευτείτε.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης, τακτοποιούνται λεκτικές παρεξηγήσεις, αναλυτικές συζητήσεις θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητα σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε υπονοούμενα και διακριτικό φλερτ. Εσείς θα αποφασίσετε αν οι επαφές σας πάρουν ερωτικές διαστάσεις ή αν θα μείνουν μόνο φιλικές. Σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με απρόοπτο ραντεβού!

Πηγή: zwdiasimera.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments