Ελλάδα

ΟΑΕΔ: Ποια ΚΠΑ, βρεφονηπιακοί και ΕΠΑΣ θα είναι κλειστοί

ΟΑΕΔ: Ποια ΚΠΑ, βρεφονηπιακοί και ΕΠΑΣ θα είναι κλειστοί
ΟΑΕΔ: Κλειστά θα είναι σήμερα στην Αττική και όχι μόνο βρεφονηπιακοί, ΚΠΑ του ΟΑΕΔ και ΕΠΑΣ Μαθητείας σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού.

Κλειστά θα είναι σήμερα στην Αττική και όχι μόνο βρεφονηπιακοί, ΚΠΑ του ΟΑΕΔ και ΕΠΑΣ Μαθητείας σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού.

Βρεφονηπιακοί και Σχολή ΑμεΑ

Κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του ΟΑΕΔ στην Αττική, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, καθώς και η σχολή ΑμεΑ Αθηνών του ΟΑΕΔ, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας και δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων το επόμενο 24ωρο. ΟΑΕΔ

Ποια ΚΠΑ θα παραμείνουν κλειστά

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, τα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) στην Αττική, η Περιφερειακή Δ/νση Αττικής και Νήσων και η Διοίκηση του ΟΑΕΔ, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Κλειστές θα παραμείνουν οι ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ στην Αττική

Κλειστές θα παραμείνουν και σήμερα Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, οι Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ στην Αττική. Μετά από ανακοίνωσης της Περιφέρειας Αττικής, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας το επόμενο 24ωρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments