Ελλάδα

Πλημμύρες: Κλειστές θα παραμείνουν και αύριο οι ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ στην Αττική

Πλημμύρες: Κλειστές θα παραμείνουν και αύριο οι ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ στην Αττική
Πλημμύρες: Κλειστές θα παραμείνουν και Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, οι Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ στην Αττική.

Κλειστές θα παραμείνουν και Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, οι Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ στην Αττική. Μετά από ανακοίνωσης της Περιφέρειας Αττικής, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας το επόμενο 24ωρο.

Σημειώνεται ότι οι ΕΠΑΣ Μαθητείας μετά από σχετική ανακοίνωση παρέμειναν κλειστές και σήμερα Πέμπτη.

ΟΑΕΔ: 5.000 θέσεις εργασίας για ανέργους

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται νέο πρόγραμμα για 5.000 ανέργους έως 29 ετών από τον ΟΑΕΔ. Αφορά τον δεύτερο κύκλο «Προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για 5.000 άνεργους νέους ηλικίας έως 29 ετών».Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα λήξει στις 18 Οκτωβρίου.

Ποια τα ποσά

Ο ΟΑΕΔ θα καταβάλλει απευθείας στους ασκούμενους 550 ευρώ μηνιαία, καλύπτοντας κατά 100% την αποζημίωσή τους και τις ασφαλιστικές εισφορές για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και επαγγελματικό κίνδυνο. Η επαγγελματική εμπειρία θα διαρκεί 6 ώρες την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα και δεν υπάρχει δέσμευση για τις επιχειρήσεις μετά το τέλος του προγράμματος.

ΟΑΕΔ

Ποιοι εντάσσονται στη δράση

Στη δράση εντάσσονται επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κλάδους (κύριους ή δευτερεύοντες) με συνάφεια στο ψηφιακό μάρκετινγκ ή διαθέτουν τμήματα μάρκετινγκ καθώς και σε επιχειρήσεις που ο ιδιοκτήτης ή ένας εργαζόμενος απασχολούνται στο ψηφιακό μάρκετινγκ (δημιουργία και διαμοιρασμός ψηφιακού περιεχομένου, στρατηγικές βελτίωσης θέσης μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης, σχεδιασμός και υλοποίηση στρατηγικής μάρκετινγκ στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τρόποι χρήσης των κινητών τεχνολογιών και συσκευών, εμπειρία στο επιχειρηματικό μοντέλο του ηλεκτρονικού εμπορίου) για τουλάχιστον ένα έτος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments