Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Στο Instagram χωρίς εσώρουχα

Ελένη Φουρέιρα: Στο Instagram χωρίς εσώρουχα
Ελένη Φουρέιρα: Έριξε πάλι το Instagram με νέες καυτές πόζες, χωρίς εσώρουχα.

Έριξε το Instagram πάλι η Ελένη Φουρέιρα. Η καυτή περφόρμερ ξέρει να ανεβάζει τη θερμοκρασία με την απίστευτα γοητευτική παρουσία της και συχνά ανεβάζει υλικό από πρωτοποριακές φωτογραφίσεις, εκκεντρικά look με alternative outfits που συνδυάζει με την καυτή παρουσία και το σeξαπίλ της.

Αυτή τη φορά η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα κολλητό φόρεμα, χωρίς εσώρουχα και με πολλά ανοίγματα…

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Ελένη Φουρέιρα: Είναι η πρώτη εκπρόσωπος της ελληνικής μουσικής που το πρόσωπό της φιγουράρει σε billboard στην Times Square.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η πρώτη εκπρόσωπος της ελληνικής μουσικής σκηνής που το πρόσωπό της φιγουράρει σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης.  Πρόκειται για ακόμα μια σημαντική διάκριση για την εντυπωσιακή performer, η οποία διάκριση προέκυψε μέσω της δισκογραφικής της εταιρίας, Panik Records, καθώς η «εκρηκτική» show woman έγινε η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify, με θέμα την ισότητα των δύο φύλων.Η Ελένη Φουρέιρα πιο αισθησιακή από ποτέσυνεχίζεινα ανεβάζει τη θερμοκρασία, μέσα από τα Live Concerts του House of Fame La Academia, καθώς είναι η παρουσιάστρια του show, σε ένα νέο για εκείνη εγχείρημα.

Ακόμα ένα σπουδαίο επίτευγμα έβαλε στο ενεργητικό της η Ελένη Φουρέιρα, καθώς έγινε η πρώτη εκπρόσωπος της ελληνικής μουσικής σκηνής που μπήκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης.  Η νέα διεθνής διάκριση προέκυψε καθώς, μέσω της Panik Records, η «εκρηκτική» show woman έγινε η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify, με θέμα την ισότητα των δύο φύλων. Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.

svg%3E

Η Ελένη Φουρέιρα, η no1 καλλιτέχνιδα σε Spotify streams σε Ελλάδα και Κύπρο, συμμετέχει στην playlist με τη μεγάλη επιτυχία «YAYO», που κυκλοφορεί από την Panik Records και κατέκτησε τα charts, ενώ μετρά πάνω από 2,2 εκατομμύρια streams και 6,6 εκατομμύρια YouTube views. Παράλληλα, η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστεί στην αντίστοιχη playlist της Ελλάδας, την Equal Greece και φωτογραφία της είναι το cover της λίστας.svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments