Lifestyle

Νίκος Μπάρκουλης: Ερωτευμένος με τραγουδίστρια ο γιος του ηθοποιού

Νίκος Μπάρκουλης: Ερωτευμένος με τραγουδίστρια ο γιος του ηθοποιού
Ο Νίκος Μπάρκουλης αποκάλυψε τη νέα του σύντροφο

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται ότι πλέει Νίκος Μπάρκουλης, ο οποίος τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο J2US και εμφανίζεται στη σκηνή μαζί με την Εβελίνα Νικόλιζα. Με αφορμή τη συμμετοχή τους στο μουσικό σόου του Alpha, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η δημοσιογράφος ζήτησε από τους δύο καλλιτέχνες να δείξουν την εικόνα που βρίσκεται ως φόντο στα κινητά τους τηλέφωνα.

«Έχω στην οθόνη του κινητού μου έχω φωτογραφία με την κοπέλα μου. Είμαι αρκετά in love» παραδέχτηκε ο 20χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός παίκτης πριν από λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει και το όνομα της συντρόφου του μέσα από ένα βίντεο στο youtube κανάλι της Εβελίνας Νικόλιζα.

«Η κοπέλα μου είναι η Natasha Kay και είναι τραγουδίστρια. Έχω μπλέξει με τραγουδιστές, παρτενέρ τραγουδίστρια, κορίτσι τραγουδίστρια, είναι στο αίμα μου απ’ ό,τι φαίνεται».

H ατάκα “Κορίτσια ο Μπάρκουλης” κυνηγούσε τον Ανδρέα Μπάρκουλη καθόλη την διάρκεια της καριέρας του και της προσωπικής του ζωής.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Μία από τις διασημότερες ατάκες που έχουν μείνει χαραγμένες στην μνήμη όλων είναι το “Κορίτσια ο Μπάρκουλης”.

Πριν αποκτήσει τη φήμη του καρδιοκατακτητή, ήταν διάσημος στις γειτονιές του Πειραιά. Κυκλοφορούσε πάντα με ένα σπορ αμάξι, στο οποίο είχε βγάλει την εξάτμιση, για να κάνει θόρυβο. Ήθελε να τραβά τα βλέμματα και το πετύχαινε πάντα.

Πως βγήκε η ατάκα

Ήταν κοπέλες ζωηρές, που στα διαλείμματα «τραβιόντουσαν, φωνάζανε, ουρλιάζανε» και οι καθηγητές δεν μπορούσαν να τις ελέγξουν. Εν τω μεταξύ, απ’ έξω μαζεύονταν και «όλοι οι γαμπροί της περιοχής και οι μάγκες», για να τους μιλήσουν μέσα από τα κάγκελα ή να τις περιμένουν στο σχόλασμα.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, όμως, δεν ήταν σαν τους υπόλοιπους. Περνούσε με το αμάξι του, έκανε φιγούρα με την πειραγμένη εξάτμιση και συνέχιζε την πορεία του.

Μία μέρα, ένα από τα αγόρια που ήταν μαζεμένα έξω από το σχολείο, είδε τον ηθοποιό να πλησιάζει από μακριά. «Κορίτσια, ο Μπάρκουλης!» φώναξε περιπαικτικά.

Όλες οι κοπέλες κοίταξαν προς το δρόμο και, μόλις τον αντίκρισαν, άρχισαν να ουρλιάζουν. Κι από τότε έμεινε. Κάθε φορά που περνούσε από το γυμνάσιο, κάποια θα φώναζε «κορίτσια, ο Μπάρκουλης» και όλες τρελαίνονταν.

«Εμένα ο γιος μου δε θα γίνει π**στης»

Ο πατέρας του ήταν Λυκειάρχης αυστηρών αρχών και ηθικός οικογενειάρχης, με ό,τι αυτό σήμαινε στην εποχή του. Όταν, λοιπόν, ο Ανδρέας έφτασε στην έκτη γυμνασίου, τον ρώτησε τι σκεφτόταν να κάνει στη ζωή του. Ακολούθησε μία σύντομη παύση. Έπειτα ο μικρός άνοιξε το στόμα του δειλά-δειλά και αποκρίθηκε: «Σκεφτόμουν να γίνω ηθοποιός».

Η αντίδραση του «μπαρμπα-Βασίλη» ήταν αυτή που περίμενε. Στο μυαλό τού αδέκαστου εκπαιδευτικού, η ηθοποιία ήταν απορριπτέα, καθώς πίστευε ότι ασκούσαν το επάγγελμα άνθρωποι με χαμηλό ηθικό ανάστημα, αλλά και με συγκεκριμένες… προτιμήσεις: «Εμένα ο γιος δε θα γίνει π..στης!», φώναξε στον εμβρόντητο νεαρό Ανδρέα. Συγκρούστηκαν και ο Ανδρέας Μπάρκουλης αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι και να μείνει μόνος του, προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments