Πολιτική

Μητσοτάκης: Η μέσω TikTok συνάντηση του πρωθυπουργού με την εκ γενετής τυφλή Άννα Μπαλάν

Μητσοτάκης: Η μέσω TikTok συνάντηση του πρωθυπουργού με την εκ γενετής τυφλή Άννα Μπαλάν
Μητσοτάκης: Σε ένα βίντεο διάρκειας ενάμιση λεπτού, η Άννα Μπαλάν περιγράφει την κλήση που δέχθηκε από τον πρωθυπουργό και το ραντεβού τους στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Ο πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε στο Μέγαρο Μαξίμου με την δημοφιλή Tiktoker εκ γενετής τυφλή Άννα Μπαλάν.

Η ίδια έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη απέναντι στην τυφλότητα. Υπερδραστήρια, με «μοχλό» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλει να «μυήσει» τους ακόλουθούς της – όπως λέει χαρακτηριστικά σε ένα από τα podcast που έχει ετοιμάσει – «στον κόσμο μου μέσω της ‘οπτικής’ μου πάνω σε θέματα που αφορούν την αναπηρία μου».

Η τελευταία της ανάρτηση στο δημοφιλέστατο TikTok όμως είναι «διαφορετική»: αφορά στη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε ένα βίντεο διάρκειας ενάμιση λεπτού, η Άννα Μπαλάν περιγράφει την κλήση που δέχθηκε από τον πρωθυπουργό και το ραντεβού τους στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Η 25χρονη ηθοποιός σε μια συζήτηση πέρα από τις τυπικές και συνηθισμένες, θέτει τα προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητά της στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ με αρκετή δόση χιούμορ δεν παραλείπει να πει και πόσο θα την εξυπηρετούσε να έχει ένα… αυτοκίνητο με προσωπικό οδηγό.

Αυτό που «εξασφάλισε» πάντως, είναι να «μεταφραστεί» στη γραφή Μπράιγ ένα κείμενο που περιλαμβάνει πόρισμα έρευνας για την κινητικότητα, τον προσανατολισμό και τις δεξιότητες των ατόμων με οπτική αναπηρία. Το πόρισμα αυτό θα της σταλεί την ερχόμενη εβδομάδα καθώς – κατά τον πρωθυπουργό – μέσω αυτού απαντώνται πολλά από τα θέματα που του έθεσε η Άννα Μπαλάν.

Δείτε το βίντεο:

Βίντεο από την ίδια συνάντηση ανέβασε στις ιστορίες του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments