Θέσεις Εργασίας

ΔΕΔΔΗΕ: Νέες προσλήψεις στα Τρίκαλα

ΔΕΔΔΗΕ: Νέες προσλήψεις στα Τρίκαλα
ΔΕΔΔΗΕ: Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 9 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών προωθεί ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε/ΔΠΚΕ/Περιοχή Τρικάλων, που εδρεύει στο Νομό ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 9 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών προωθεί ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε/ΔΠΚΕ/Περιοχή Τρικάλων, που εδρεύει στο Νομό ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στις 22 Οκτωβρίου.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων
  • ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε ΣΟΧ 1/2021. (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε ) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Τζουμαγιάς & Θεοδοσοπούλου, Τ.Κ.:42132-ΤΡΙΚΑΛΑ, απευθύνοντάς την στον ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ υπόψη κυρίας Ντιντή Κωνσταντίνας (τηλ. επικοινωνίας: 24310-28263(εσωτ. 260) είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected][email protected]

Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική τυχόν υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α’75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές. Tο εμπρόθεσμο των αιτήσεων με ηλεκτρονικό τρόπο κρίνεται με βάση την ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής, ενώ το εμπρόθεσμο με συστημένη αποστολή κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ), ή (ΠΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως, σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments