Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οριστικό! Χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Οριστικό! Χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός: Η ΕΠΟ απέρριψε τη έφεση των ερυθρολεύκων, που θα εκτίσουν την ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να μην κάνει δεκτή την έφεση που κατέθεσαν οι ερυθρόλευκοι, κόντρα στην απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου της Super League. Έτσι, ο Ολυμπιακός θα παίξει σε άδειο «Καραϊσκάκης», αφού θα πρέπει να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στις 24/10.

Τα καπνογόνα που άναψαν και κρατούσαν στα χέρια τους ορισμένοι φίλαθλοι και λόγω του ομιχλώδες τοπίου προκάλεσαν την ολιγόλεπτη διακοπή στο ματς με τον Παναθηναϊκό, είναι η αιτία που η ΕΠΟ απαγορεύει στους πρωταθλητές Ελλάδος να έχουν τη στήριξη των οπαδών τους στο κομβικό ντέρμπι πρωτοπόρων που θα κρίνει πολλά.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή της, αναφέροντας τα εξής: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να απορρίψει ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθ. 143/2021 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1».

Πρώτη φορά τιμωρείται ομάδα για καπνογόνο που δεν πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο

Το πρόστιμο των μόλις 13.000 ευρώ, ενώ συνήθως είναι το ανώτατο πρόστιμο φτάνει τις 150.000 ευρώ. Για να γίνει έφεση πρέπει να υπάρχει πρόστιμο ανώτερο των 15.000 ευρώ. Έτσι, η τιμωρία ήταν δεδομένη και στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ, αλλά και στις τάξεις του λαοφιλέστερου συλλόγου «βράζουν» από οργή, αφού τα καπνογόνα δεν πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ούτε κινδύνευσε η σωματική ακεραιότητα κανενός στο γήπεδο, σύμφωνα με όσα λένε στον Πειραιά.

Την ίδια στιγμή που η UEFA ετοιμάζεται να επιτρέψει ξανά τη χρήση καπνογόνων στις κερκίδες για τους αγώνες των διοργανώσεών της, με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και αυστηρούς κανόνες ασφαλείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments