Αθλητισμός

Σάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 3-1: Άλμα πρόκρισης για τους Αυστριακούς

Σάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 3-1: Άλμα πρόκρισης για τους Αυστριακούς
Σάλτσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ 3-1: Άλμα πρόκρισης για τους Αυστριακούς

Σάλτσμπουργκ και Βόλφσμπουργκ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την αγωνιστική του Champions League. H Σάλτσμπουργκ κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή του 7ου ομίλου επικρατώντας της Βόλφσμπουργκ με σκορ 3-1 και φτάνοντας στους επτά βαθμού.

Πιο συγκεκριμένα, πρωταγωνιστής για το σύνολο του Ματίας Γιάισλε, το οποίο εμφανίστηκε καλύτερο στο ματς, ήταν ο Νόα Οκαφόρ, που σημείωσε δύο τέρματα το δεύτερο ημίχρονο και καθαρίζοντας έτσι την αναμέτρηση για λογαριασμό της ομάδας του, κρατώντας τη στην πρώτη θέση.

Φάσεις και γκολ

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τη Σάλτσμπουργκ να έχει την κατοχή, και να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Αντεγέμι πίεσε τον αντίπαλο, μπόρεσε να κλέψει την μπάλα και να βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, γράφοντας έτσι το 1-0.

Η Βόλφσμπουργκ ανέβασε ρυθμούς στη συνέχεια και κυνήγησε την ισοφάριση, την οποία πέτυχε περίπου δέκα λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα στο 15′ ο Άρνολντ εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά με τροχιά προς την εστία, ο Ενμέτσα πετάχτηκε στην πορεία και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι ο διαιτητής να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι Αυστριακοί βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και πάλι. Και η πίεσή τους απέδωσε καρπούς στο 65ο λεπτό, με τον Οκαφόρ να κάνει το 2-1.

Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, οι αμυντικοί των Γερμανών δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα και ο επιθετικός των «ταύρων» βρέθηκε στο σωστό σημείο για να σκοράρει. Ο Οκαφόρ φυλούσε ακόμα ένα το τέρμα για τη Σάλτσμπουργκ, καθώς στο 78’σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις

Σάλτσμπουργκ (Ματίας Τζάισλε): Koν, Κρίστενσεν, Ονγκέν,Βόμπερ (Μπερνάρντο), Ούλμερ (Γκουίντο), Σέιβαλντ, Καμαρά (Καπάλντο), Άαρονσον, Σούτσιτς, Όκαφορ (Σίμιτς), Αντεγέμι (Ανταμού)

Βόλφσμπουργκ (Mαρκ φαν Μπόμπελ): Καστίλς, Μπαμπού, Λακρουά. Μπρουκς, Ρουσιγιόν (Οτάβιο), Βρανξ, Μπακού, Λουκεμπάκιο, Στέφεν, Ενμέτσα (Μπακού)

Δείτε εδώ τα γκολ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments