Lifestyle

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με το πιο κοντό μίνι που έχετε δει ποτέ

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με το πιο κοντό μίνι που έχετε δει ποτέ
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξέρει πως να μαγνητίζει τα βλέμματα πάνω της...

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αυτό το διάστημα έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις ενώ συμμετέχει και στο J2US, μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου, σε έναν συνδυασμό που «σκοτώνει». Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν βρίσκει χρόνο για εξόδους και διασκέδαση.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την εντόπισε και την απαθανάτισε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και ήταν πιο λαμπερή και γοητευτική από ποτέ. Με ένα σούπερ μίνι φόρεμα σκέτη κόλαση!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πόζαρε στον φακό και ήταν απαστράπτουσα όπως πάντα. Πολλοί τη συγκρίνουν με την Barbie και όχι αδίκως καθώς είναι μια κούκλα.

Αυτή τη σεζόν την απολαμβάνουμε στο Just the 2 of us με την Κατερίνα Λιόλιου, δοκιμάζοντας τις ερμηνευτικές της ικανότητες. Το γνωστό μοντέλο έχει κλέψει τις εντυπώσεις  λόγω της σκηνικής της παρουσίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πρώην παίκτρια του My Style Rocks πιάνει μικρόφωνο, καθώς είχε συνεργαστεί με το μουσικό συγκρότημα Kings στο τραγούδι «Papi».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Λίγα λόγια

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μοντέλο με συμμετοχή σε εκπομπές μόδας.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο My style Rocks. Η όμορφη ξανθιά, η οποία έχει επίσης το πέρασμά της από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate», έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα και είναι συγγενής με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο. Είναι παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, ο οποίος έχει διορθώσει κάποιες ατέλειές της, γεγονός που δεν κρύβει και η ίδια.

Το σίγουρο είναι πως ο σύζυγός της έχει κάνει φοβερή δουλειά και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και ελκυστικό. Το 24χρονο μοντέλο έχει δικό του online μαγαζί με ρούχα και χαρακτηρίζει το στιλ του κυριλέ chic. Έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε διαφήμιση για το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, η οποία είχε διχάσει την κοινή γνώμη, επειδή συμμετείχαν σε αυτήν κορίτσια που υποδύονταν τις νοσοκόμες με πολύ σέξι αμφίεση, σύμφωνα με την Espresso.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments