Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Κατερίνα Λιόλιου: Ο συνδυασμός που «σκοτώνει»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Κατερίνα Λιόλιου: Ο συνδυασμός που «σκοτώνει»
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Κατερίνα Λιόλιου: Η ξανθιά και η μελαχρινή καλλονή ανάβουν φωτιές...

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου είναι δυο αθεράπευτα σeξι γυναίκες. Η ξανθιά και μελαχρινή καλλονή αποτελούν έναν συνδυασμό που απογειώνει την ανδρική φαντασία. Το μοντέλο και η ερμηνεύτρια είναι ένα καυτό δίδυμο στο φετινό Just The 2 Of Us και βάζουν φωτιά σε κάθε εμφάνισή τους στο πλατό του γνωστού talent show.

Με αποκαλυπτικά outfits που αναδεικνύουν τα ωραία και πονηρά σημεία του σώματός τους οι δυο πανέμορφες γυναίκες είναι από τα highlights του φετινού J2US. Στο τελευταίο επεισόδιο μάλιστα ερμήνευσαν μαζί στη σκηνή μια από τις κλασσικές επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή, το «Κοριτσάκι σου» και κέρδισαν εγκωμιαστικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Όσον αφορά στα σχόλια της κριτικής επιτροπής, ο Σταμάτης Φασουλής είπε ότι ήρθε σε δύσκολη θέση λόγω της Δέσποινας Βανδή και δεν μπορούσε να είναι αντικειμενικός.

Οι υπόλοιποι κριτές κινήθηκαν σε θετικά πλαίσια με τη Μαρία Μακοδήμου να σχολιάζει «είστε δύναμη, έχετε όμορφο αποτέλεσμα στη σκηνή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πρώην παίκτρια του My Style Rocks πιάνει μικρόφωνο, καθώς είχε συνεργαστεί με το μουσικό συγκρότημα Kings στο τραγούδι «Papi».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments