Αθλητισμός

Άιντραχτ – Ολυμπιακός 3-1: Ήττα των Πειραιωτών στην Φρανφούρτη

Άιντραχτ – Ολυμπιακός 3-1: Ήττα των Πειραιωτών στην Φρανφούρτη
Άιντραχτ - Ολυμπιακός 3-1: Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να φύγουν με νίκη από την Φρανκφούρτη αν και είχαν καλή αγωνιστική εικόνα.

Ολυμπιακός και Άιντραχτ Φρανκφούρτης διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το Europa Conference League. Ήδη ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει την Κοπεγχάγη με 2-1 και με αυτόν τον τρόπο βρίσκεται πρώτος στον Όμιλο του στην διοργάνωση της UEFA.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να φύγουν με νίκη από την Φρανκφούρτη. Καθόλη την διάρκεια του αγώνα η Άιντραχτ είχε την κατοχή της μπάλας και έψαχνε χώρους να γίνει απειλητική. Ο Ολυμπιακός πίεζε περισσότερο από τη μεσαία γραμμή.

EUROPA LEAGUE 2021-2022 / ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΟΣΦΠ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Φάσεις και γκολ

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκει στον Ολυμπιακό. Στο 12′ ο Καμαρά έβγαλε υπέροχη σέντρα από τα δεξιά, ο Χασέμπε έχασε τη φάση, όμως ο Αραμπί από πλεονεκτική θέση στην περιοχή δεν κατάφερε να πλασάρει καλά.Ο Ολυμπιακός δεν απειλείται κάθετα, αλλά δείχνει ευάλωτος στους παίκτες που έρχονται στην περιοχή από τις πίσω γραμμές για να τελειώσουν τις σέντρες από τα άκρα. Και οι δύο παίκτες που παίζουν πίσω από τον Πασιένσια έχουν βρει τελική, ο Μπορέ και ο Καμάντα.

Πέναλτι για την Άιντραχτ

Ο Μπορέ έκανε ωραίο πάρσιμο της μπάλας, ο Σισέ έχασε την ισορροπία του και τελικά ανέτρεψε τον επιθετικό των Γερμανών. Με την κάρτα που είδε χάνει το επόμενο παιχνίδι. Ο Μπορέ έστειλε τον Βατσλίκ από την αντίθετη πλευρά και έγραψε το 1-0 στο Άιντραχτ – Μπάγερν.

Πέναλτι για τον Ολυμπιακό

Ο Μασούρας εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Αραμπί κινήθηκε προς την μπάλα, ο Γιάκιτς κινήθηκε μπροστά από τον Μαροκινό και έβαλε το χέρι του κόβοντας την μπάλα. Πολύ δυνατή εκτέλεση πέναλτι από τον Αραμπί και ο Μαροκινός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1. Αυτό είναι το 60ο του γκολ με τον Ολυμπιακό. Η ισοφάριση “ξύπνησε” τον Ολυμπιακό, που έχει κρατήσει την Άιντραχτ μακριά από την περιοχή του, μπαίνει πιο δυνατά στις μονομαχίες και ψάχνει τις αντεπιθέσεις.

Η Άιντραχτ έκανε το 2-1 λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Χίντερεγκερ πήρε κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια, ο Πασιέντσα στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Σο, εκείνος μοίρασε στον Τουρέ, ο οποίος με πλασέ από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, κρατάει την μπάλα και προσπαθεί να πατήσει στην περιοχή της Άιντραχτ. Χωρίς κάποια ευκαιρία βέβαια σε αυτά τα επτά λεπτά. Η Άιντραχτ κάνει τρία τα τέρματά της στο 59′. Από την άλλη, ο Πατσιέντσια έκανε το μακρινό σουτ, ο Βατσλίκ απέκρουσε, όμως ο Καμάντα βγήκε γρήγορα πάνω στην μπάλα, πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Μαρτίνς περνάει στον αγωνιστικό χώρο τον Τικίνιο αντί του Αραμπί, ενώ ο Μαντί Καμαρά αφήνει τη θέση του στον πιο επιθετικογενή Κουντέ. Πάντως, ο Πορτογάλος δεν παίζει με δύο επιθετικούς μπροστά.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Αραμπί

Άιντραχτ: Τραπ, Τούτα, Τουρέ, Χιντερέγκερ, Μπορέ, Χασέμπε, Σο, Κόστιτς, Καμάντα, Γιάκιτς, Πασιέντσια.

Δείτε τα γκολ της βραδιάς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments