Αθλητισμός

Κώστας Μανωλάς: Αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Λέγκια

Κώστας Μανωλάς: Αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Λέγκια
Κώστας Μανωλάς: Στάθηκε άτυχος αφού ένιωσε ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα στο 72ο λεπτό.

Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε τραυματίας στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης της Νάπολι με την Λέγκια για το Europa League και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πολύ δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Σπαλέτι για το ματς κόντρα στην Ρόμα.

Η Νάπολι επιβλήθηκε 3-0 της Λέγκια στο “Σαν Πάολο” το βράδυ της Πέμπτης (21/10) και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό Europa League, ωστόσο το ματς δεν κύλησε ευχάριστα για τον Κώστα Μανωλά.

Μετά από αρκετό καιρό, ο διεθνής στόπερ βρήκε θέση στο αρχικό σχήμα των παρτενοπέι, ως παρτενέρ του Καλιντού Κουλιμπαλί, όμως στάθηκε άτυχος αφού ένιωσε ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα στο 72ο λεπτό και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα του ιταλικού “Sky Sport”, ο Μανωλάς έκανε νόημα προς τον πάγκο πως τεντώθηκε το πόδι του, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνεχίσει.

Όπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του, με το επικρατέστερο σενάριο να θέλει τον παίκτη να χάνει τουλάχιστον το εκτός έδρας με την Ρόμα την ερχόμενη Κυριακή για την 9η αγωνιστική της Serie A.

Κώστας Μανωλάς: Λίγα λόγια για τον ποδοσφαιριστή

Ο Κώστας Μανωλάς είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του ως ποδοσφαιριστής το 2008 στον Θρασύβουλο Φυλής, όπου εκείνη την περίοδο (2008-09) αγωνιζόταν στη Σούπερ Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Την αμέσως επόμενη περίοδο πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ. Στην ΑΕΚ καθιερώθηκε γρήγορα στη βασική ενδεκάδα. Στα τρία χρόνια παραμονής του στην ομάδα, κατέκτησε έναν τίτλο και συγκεκριμένα το Κύπελλο Ελλάδας την περίοδο 2010-11.

Κώστας Μανωλάς: Ολυμπιακός

Το καλοκαίρι του 2012 αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο στην πρώτη του χρονιά κατέκτησε το νταμπλ, συμμετέχοντας σε 24 αγώνες πρωταθλήματος και πετυχαίνοντας ένα τέρμα (στην εντός έδρας αναμέτρηση εναντίον της Ξάνθης). Την επόμενη χρονιά πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως σύλλογοι από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και ο ίδιος παρέμεινε στον Ολυμπιακό, όντας πλέον βασικό και σχεδόν αναντικατάστατο μέλος της αμυντικής γραμμής, όπου κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, έχοντας 25 συμμετοχές στη διοργάνωση και τρία τέρματα.

svg%3EΑξιοσημείωτη ήταν και η προσφορά του στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου στη φάση των ομίλων σημείωσε δύο τέρματα, στις αναμετρήσεις εναντίον της Μπενφίκα (εντός έδρας) και της Παρί Σεν Ζερμέν (εκτός έδρας), βοηθώντας τα μέγιστα στην πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

  • Στις 22 Μαρτίου 2014 έγινε γνωστό από τη διοίκηση του συλλόγου πως το συμβόλαιό του ανανεώθηκε για έναν επιπλέον χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2017.
  • Στις 26 Αυγούστου 2014 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην ιταλική Ρόμα, με την οποία υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.
  • Το κόστος της μεταγραφής του έφτασε τα 13 εκατομμύρια ευρώ, τη δεύτερη εκείνη την εποχή ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, πίσω από αυτήν του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ (έναντι 15,2 εκ. ευρώ) από τον Ιανουάριο του 2014.

Ο Κώστας Μανωλάς αγωνίζεται πια στη Νάπολι. Το βράδυ της Κυριακής (30/6/2019) η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε την πώληση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού στους “παρτενοπέι”.Η Νάπολι έδωσε στη Ρόμα 12 εκατ. ευρώ για τον Μανωλά, αλλά και τον 22χρονο μέσο από τη Γουϊνέα, Αμαντού Ντιαβαρά, ο οποίος κοστολογήθηκε 21 εκατ. ευρώ. Έτσι καλύφθηκε το ποσό που αντιστοιχούσε στη ρήτρα του Έλληνα ποδοσφαιριστή, ύψους 36.000.000€.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments