Αθλητισμός

Super League: Τα φώτα στραμμένα στο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

Super League: Τα φώτα στραμμένα στο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη
Super League: Ντέρμπι κορυφής στο Φάληρο, επικίνδυνος αγώνας για την ΑΕΚ στο Βόλο.

Το δεύτερο μισό της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ξεκινάει με το Άρης – Παναιτωλικός (16.00) και το Βόλος – ΑΕΚ την ίδια ώρα. Στις 18.15 ο ΟΦΗ φιλοξενεί τη Λαμία και στις 20.30 κλείνει το πρόγραμμα της ημέρας αλλά και της 7ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κλείνει με το ντέρμπι κορυφής του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με τον 2ο ΠΑΟΚ, που προφανώς επηρεάζει την κορυφή.

Οι αγώνες

Δεδομένα το ματς που κλέβει την παράσταση στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής είναι το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ – που θα γίνει χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας της έδρας των Πειραιωτών – ο Μαρτίνς πήρε 24 παίκτες τον αριθμό. Εκτός έμεινε ξανά και λόγω θέματος ετοιμότητας ο Μάρκοβιτς ενώ ο Σουρλής έπαιξε το Σάββατο στο φιλικό του Ολυμπιακού Β’. Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών, των οποίων η 11άδα θα έχει κάποιες αλλαγές (όχι πολλές) συγκριτικά με τον αγώνα με την Αϊντραχτ: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκούρου, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Τικίνιο.

ΠΑΟΚ

Όσον αφορά στον φιλοξενούμενο ΠΑΟΚ στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέπει κανείς ξανά τα ονόματα των Χοσέ Κρέσπο και Ροντρίγκο Σοάρες, όχι όμως και αυτά των Γιάσμιν Κούρτιτς και Λούκας Τέιλορ, οι οποίοι έμειναν εκτός, όπως και ο ανέτοιμος Ίνγκασον μαζί με τους Καγκάβα, Λύρατζη, Κωνσταντέλια και Κούτσια. Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Εσίτι, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι και Άκπομ.

ΑΕΚ

Υπάρχουν βέβαια και τα παιχνίδια που αρχίζουν πιο νωρίς με την ΑΕΚ να παίζει εκτός έδρας με τον Βόλο. Στην ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τον Σέρχιο Αραούχο, καθώς ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά στην προπόνηση του Σαββάτου (23/10). Όπως επίσης στην αποστολή βρίσκεται και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι, όπως και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική, κόντρα στον Ατρόμητο, είχε αποκλειστεί από τις επιλογές του Γιαννίκη.

Από την άλλη εκτός από τον τραυματία Ντάρκο Γέβτιτς, ο οποίος προπονήθηκε ατομικά, ο προπονητής της ΑΕΚ, δεν συμπεριέλαβε στα πλάνα του, τους Μιχάλη Μπακάκη και Στράτο Σβάρνα, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ και Τάνκοβιτς.

Βόλος

Στον Βόλο ο Κότνικ είναι ξανά εκτός από τη θλάση που είχε πάθει στο ματς με Αστέρα και ο Ορός δεν μπήκε στην αποστολή καθώς λείπει από την αρχή της σεζόν. Στην αποστολή θα είναι οι: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Ρινέρ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Νίνης Φερνάντες, Τερεζίου, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο και Φαν Βέερτ.

Αρης

Ο Άρης για το ματς με τον Παναιτωλικό δεν θα έχει στα πλάνα του τους Μπεναλουάν και Χαΐροβιτς ενώ ο Σάσα θα είναι παρών μετά το πειθαρχικό παράπτωμά του όπως υπολογίζεται και ο Σάκιτς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Ντένις, Γκάμα, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο Λέισμαν, Σάσα, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Τζέγκο, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λουμόρ, Γκάνεα, Δεληζήσης και Μάνος.

Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός για άλλη μία αγωνιστική θα έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Νοκ άουτ παραμένουν οι τραυματίες Χουχούμης, Ντίας, Μπαρμπόσα, Μεντόσα, όπως και οι μακροχρόνια απόντες Περέιρα, Λιάβας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments