Lifestyle

Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα: Σπάνια εμφάνιση στον βασιλικό γάμο

Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα: Σπάνια εμφάνιση στον βασιλικό γάμο
Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα: Σπάνια εμφάνιση του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα στον γάμο του Φίλιππου Γλίξμπουργκ και της Νίνας Φλορ.

Συγγενείς της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αλλά και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και όχι μόνο, βρέθηκαν στην Αθήνα για τον γάμο του Φίλιππου Γλίξμπουργκ και της Νίνας Φλορ.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού έδωσαν το παρών στο pre-wedding party (22/10) στη λίμνη Βουλιαγμένης που είχε ελληνικό χρώμα με τις πληροφορίες να μιλούν για σουβλιστά αρνιά και άλλα εδέσματα, που θύμιζαν ελληνικό Πάσχα και φυσικά ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Στο πάρτι των Γλίξμπουργκ και της Νίνα Φλορ βρέθηκε και η Ευγενία Νιάρχου, η οποία ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους της τελετής του θρησκευτικού γάμου που έλαβε χώρα στις 5 το απόγευμα στη Μητρόπολη Αθηνών. Η λίστα με τους καλεσμένους ήταν αυστηρά 100 άτομα, ενώ από τις αφίξεις που ξεχώρισαν ήταν του Παύλου με τη Μαρί Σαντάλ, αλλά και του Σταύρου Νιάρχου με τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα.

Στην εκκλησία βρέθηκε και ο Σταύρος Νιάρχος με την Ντάσα Ζούκοβα οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν δυο χρόνια στο Σεν Μόριτζ σε έναν άκρως εντυπωσιακό γάμο, ενώ πριν λίγους μήνες έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η παρουσία τους στο γάμο Φιλίππου-Φλορ ήταν μια από τις σπάνιες -τουλάχιστον στην Αθήνα- δημόσιες εμφανίσεις τους.

Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα (Dasha Zhukova), απέκτησαν πριν από μερικούς μήνες το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον χειμώνα του 2020 στο 5άστερο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου με 300 καλεσμένους και ένα γαμήλιο πάρτι που κράτησε 48 ώρες.

Η 40χρονη επιχειρηματίας, ήταν παντρεμένη για εννέα χρόνια με τον Ρώσο μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Λία και έναν γιο, τον Άαρον Αλεξάντερ. Το ζευγάρι πήρε φιλικό διαζύγιο το 2017. Ο διακανονισμός περιελάμβανε την μεταφορά περιουσιακών στοιχείων αξίας άνω των 92 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ντάσα, συμπεριλαμβανομένης 4όροφης πολυτελούς κατοικίας στο Μανχάταν.

Στη δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, ανέφεραν πως θα κάνουν ότι μπορούν για να μεγαλώσουν από κοινού τα παιδιά τους και θα συνεργάζονται ως συνιδρυτές του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Garage και του πολιτιστικό κέντρου New Holland στην Αγία Πετρούπολη.

Δύο από τις πιο γνωστές σχέσεις του Σταύρου Νιάρχου είναι το κατάξανθο μοντέλο Τζέσικα Χαρτ (και Άγγελος της Victoria’s Secret), με την οποία έχει φωτογραφηθεί στη Μύκονο και η πλούσια κληρονόμος Πάρις Χίλτον (που φημολογείται ότι τσακώθηκε για εκείνον με την κολλητή της Λίνσεϊ Λόχαν).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments